De ce să alegi WordPress pentru website-ul tău?

rotiță
rotiță
WordPress

Simplu în utilizare, generos în facilităţi, sigur în exploatare şi foarte de încredere. Milioanele de site-uri care rulează deja WordPress constituie mărturii vibrante ale succesului acestei platforme.

Software open-source: este gratuit indiferent de scopul pentru care este utilizat. Nu există nici o companie care să deţină copyright-ul pentru codul sursă, codul aparţine comunităţii.

Platformă scalabilă: Îl poţi folosi atât pentru un blog personal cât şi pentru site-ul unei mari companii.

Platforma momentului: În 2011 platforma WordPress făcea să funcţioneze 14.7% dintre site-urile clasate în topul primelor 1 milion de website-uri ale lumii. Acelaşi studiu arată că la fiecare 100 de domenii nou activate, 22 rulează WordPress. Nu va trebui să investeşti în trainingul angajaţilor. Fie că vorbim de web-editori, web-masteri sau web-designeri, vei găsi întotdeauna profesionişti experimentaţi în lucrul cu/pe platforma WordPress.

Interfaţă de administrare ultra-prietenoasă: şi un copil de 6 ani poate învaţă să lucreze cu WordPress-ul.

Comunitate activă: Un avantaj enorm este suportul pe care îl poţi primi din partea comunităţii. Vei găsi foarte uşor atât sfaturi cât şi sprijin.

Template-uri la discreţie: WordPress foloseşte template-uri care pot fi schimbate foarte uşor între ele printr-un singur click. Există mii de template-uri gratuite cât şi companii de web-design care crează template-uri la cerere exact aşa cum îţi doreşti tu. Nu este nevoie de cunoştinţe de programare pentru a instala un template, un click… şi gata!

Plugin-uri pentru orice nevoie: WordPress are deja integrate o serie de funcţionalităţi care trebui doar activate dar pe lângă acestea există mii de plugin-uri care pot fi instalate printr-un singur click. În acest moment numai pe website-ul wordpress.org sunt listate mai mult de 19,000 pluginuri.

Prietenos cu motoarele de căutare: cu WordPress nu va mai trebui să te gândeşti la SEO, tot ce ţi-ai putea dori, este deja făcut şi integrat în WordPress.

Beesy growing
your digital buzz

Suntem și aici