Branding
Logo Design

Dragoste la prima vedere

Creăm branduri care cuceresc și rămân în memoria publicului tău, conferind unicitate și individualitate în industria în care activezi

branding
hexagon

Branding-ul este parte integrantă a oricărei afaceri. Prin servicii de concept și grafic design te ajutăm să dezvolți o identitate unică și să-ți menții poziția în industria aleasă, asigurându-te în același timp că te distingi de concurenți.

Lucrăm în colaborare cu clientul pentru a modela o identitate de marcă unică, propunem mai multe concepte de logo design integrate în vizualuri inspirate care creionează povestea și viziunea generală a mărcii.

Rezultatele muncii noastre nu reflectă doar partea estetică ci sunt integrate cu obiectivele afacerii tale și transmit valorile brandului tău către publicul vizat. Ne place designul minimalist și încercăm să surprindem esența brandului tău în forme și culori potrivite scopului și atributelor sale.

hexagon 4
hexa 2

Definește brand-ul tău cu noi!

defineste brandul tau

Suntem curioși să aflăm povestea din spatele ideii tale de afacere, ce te-a inspirat când ai ales numele, cu ce alte branduri te identifici, cum ajungi la clienți sau cum îți dorești să te găsească.

Lucrăm împreună pe baza unui brief pentru a defini direcția de creație, schema de culoare, fonturi, selecția de imagini. 

Identitatea vizuală reflectă strategia mărcii tale și va fi instrumentul care te ajută să te poziționezi corect pe piață, să ajungi ușor la publicul tău.

Pe baza strategiei de brand, toate elementele comunicării de brand sunt atent proiectate astfel încât să contureze personalitatea și tonul vocii mărcii tale.

În funcție de preferințele publicului țintă, nivelul de pregătire și înțelegere, fiecare afacere va încerca să comunice eficient și empatic, alegând un anumit stil: serios, informal sau amuzant. Indiferent de stilul ales, acesta trebuie să fie atractiv și adecvat, pentru că un brand este mult mai mult decât un logo.

Un set complet de livrabile
personalizate conform priorităților tale!

Ce vei primi?

Logo Design Concept & Tagline ideas

Manual de brand/identitate vizuală

Audace-Ghid-utilizare-logo

Ai nevoie de mai mult?

Identitate de brand pe toate materialele

declinare logo AMP

Vezi proiectele de branding care ne-au fost provocări duse la bun sfârșit printr-o abordare care combină strategia de business cu creativitatea, inspirația, empatia și simțul estetic!

Mândri de munca noastră

Inspiră-te din logo-uri create de noi

Ai în pregătire un proiect de branding sau de rebranding?

Te ajutăm să creionezi brief-ul de creație și să dezvoltăm imaginea brandului tău.

Alege un serviciu

Untitled(Required)

Cu ce te putem ajuta?

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Beesy growing
your digital buzz

Suntem și aici