Suntem o echipă de creație cu competențe multiple, mereu la curent cu noile tendințe în marketingul digital, având experiența și calificarea necesare pentru a aborda proiecte complexe.

Hai să ne cunoaștem!

Lala

Sunt Lala Crizbășianu, omul din spatele Online Hub.

Îmbinând activitatea agenției cu experiența corporației și a altor proiecte independente, am dobândit competențe în mai multe discipline de marketing și împreună cu echipa Online Hub ofer consultanță, strategie și execuție la cele mai înalte standarde clienților noștri, alături de care creștem de peste 10 ani.

Andreea

Andreea Lupșea

SEO & PPC Strategist

Stefan

Ștefan Jipa

Technical Manager,

Senior Web Developer

Dani

Dani Borș

Art Director,

Web Designer

Madalina

Mădălina Gheorghiță

SEO & PPC Senior Copywriter,

PR & Social Media Manager

Simona

Simona Alecu

Social Media Specialist,

Graphic & Video Editor

Cezar

Cezar Căruntu

Front-end Developer,

SEO Specialist

echipa #1

Pasiune

Avem convingerea că, deși necesitatea este lucrul care aduce afacerile în mediul online, pasiunea este cea care le diferențiază pe cele cu un impact semnificativ.

Noi nu doar vindem produse, ci și construim o conexiune cu clienții noștri, cu care împărtășim această convingere.

Experiență

Avem o experiență dovedită în crearea și executarea de produse de marketing online pentru o varietate de afaceri și industrii.

Rămânem la curent cu cele mai recente tendințe și cele mai bune practici în marketingul online, astfel încât clienții noștri să fie mereu cu un pas înaintea competitorilor.

echipa #2

Creativitate

Creativitatea în marketingul online merge dincolo de elementele vizuale și include povești convingătoare și experiențe interactive.

Aflăm toate detaliile importante ale industriei în care activezi, identificăm emoțiile publicului tău țintă și, pe baza acestora, creăm produse originale, cu care acesta va rezona.

Atenție la detalii

Am învățat, de-a lungul timpului, că orice detaliu este important pentru o prezență online de succes.

Fie că e vorba de pixeli, de nuanțe de culoare, fie de cuvinte-cheie, de expresii, diacritice sau de semne de punctuație, nu lăsăm nimic la voia întâmplării.

echipa #3

Spirit de echipă

Încă de la începutul aventurii noastre în domeniul marketing-ului online, am încercat să promovăm un spirit de echipă care încurajează dialogul deschis, schimbul de idei și critica constructivă.

Colaborarea, comunicarea și încrederea sunt factori cheie care mențin echipa motivată și concentrată pe atingerea obiectivelor comune.

Perseverență

Marketingul online este un domeniu în care performanța nu vine peste noapte, ci este rezultatul unui proces ‘trial and error’ ce poate fi descurajant uneori.

Noi știm că nu există o singură formulă de succes, ci, cu perseverență, găsim formula de succes specifică fiecăruia dintre clienții noștri.

Beesy growing
your digital buzz

Suntem și aici