Social Media management

Comunici, împărtășești, interacționezi

Fii acolo unde sunt şi clienţii tăi! Vei face parte din conversaţie în Social Media.

social media
hexagon

De ce Social Media?

Managementul reţelelor sociale plasează brandul în conversaţie cu clienţii săi. Este o oportunitate de a participa într-un mod relevant în viaţa lor, cu conţinut memorabil şi folositor.

Facebook, LinkedIn sunt deja clasicele reţele sociale, care au strâns miliarde de utilizatori. Nu poţi fi relevant în interacţiunea cu ei fără o strategie bine pusă la punct. Social media presupune un stil de comunicare direct şi natural, care poate răspunde nevoilor tale de business: generare de leaduri, vânzare, promovare şi informare a clienţilor.

hexagon 4
hexa 2

Cum lucrăm?

plan editorial icon

Plan editorial

Menţinem o frecvenţă constantă a postărilor, urmărind diferite linii de conţinut relevante şi în ton cu strategia de comunicare.

tone of voice icon

Tone of voice

Brandul tău va comunica pe reţelele sociale la fel ca în conversaţiile reale. Valorile brandului se vor regăsi în modul său unic de a se exprima.

social media listening

Social Media listening

Analizăm subiectele importante pe care clienţii tăi le preferă şi dezvoltăm conţinut pe aceste teme. Ne menţinem mereu la curent cu noutăţile din domeniu.

relatii clienti

Relaţii cu clienţii

Prin administrarea paginilor tale urmărim permanent comentariile fanilor şi răspundem cât mai repede pentru a-i ajuta şi lămuri în dilemele lor. Răspundem rapid mesajelor lor cu sugestii şi trimiteri către website. Fiecare interacţiune este o ocazie de aprofundare a relaţiilor cu clienţii.

Social Media

Măsurarea impactului

Urmărim reacţiile comunităţii şi fanii cei mai apropiaţi care se pot transforma în avocaţi ai brandului. Identificăm tipul de conţinut care a fost bine primit de publicul tău, precum şi noile teme de interes care apar la orizont.

Ești gata să comunici cu comunitatea ta?

Îmbunătățește-ți vizibilitatea online și interacțiunea cu clienții tăi cu ajutorul postărilor pe canalele de Social Media create și gestionate de agenția noastră.

Alege un serviciu

Untitled(Required)

Cu ce te putem ajuta?

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Beesy growing
your digital buzz

Suntem și aici