Cum facem Web Development?

rotiță
rotiță
web-development

Serviciile de web development oferite de echipa noastră se extind dincolo de creare şi optimizare de website-uri de prezentare la alte tipuri de dezvoltare web: magazine online, aplicaţii web, programare pentru integrare cu soluţii ERP sau CRM, creare de baze de date.

Ce implică dezvoltarea unui website?

În câteva secunde, un utilizator nou decide dacă rămâne pe pagină voastră şi citeşte în continuare informaţia pe care o caută. Ce îl va atrage, înainte să evalueze conţinutul pe care urmează să îl parcurgă:

Creaţie grafică şi design – o primă impresie de actualitate, de aliniere cu tehnologia, un stil unic care transmite mesajul corect şi creşte notorietatea brandului.
Funcţionalitate şi interactivitate – are integrate toate funcţionalităţile necesare tipului de acţiune pe care va aşteptaţi să le facă vizitatorii prin îndemnurile pe care le afişaţi.
Utilizabilitate şi navigabilitate – prezintă informaţiile importante despre afacerea voastră (produse, servicii, alte detalii).
Credibilitate potenţialilor clienţi – prin viteză optimă de încărcare, prin integrarea cu hărţi, contact facil, încărcare pe dispozitive mobile.

Beesy growing
your digital buzz

Suntem și aici