Vlad Gheorghiu
Imobiliare prin REALTOR

hero banner VG

Client: Vlad Gheorghiu

An: 2022

Website: vgheorghiu.ro

Servicii: Copywriting, redesign, creație logo, SEO, DTP.

Vlad Gheorghiu este un consultant imobiliar de top ce activează din anul 2014 pe zona de lux rezidențial, cu o bună vizibilitate în offline, numit Agentul Imobiliar de Reprezentare al anului 2019 în România.

Proiectul a pornit de la nevoia clientului de a concura cu succes cu marile firme de traduceri la nivel global. Solicitarea inițială a fost aceea de a îmbunătăți scorul SEO al site-ului, astfel încât acesta să aibă o vizibilitate mai bună în căutările organice ale celor care apelează la servicii de traducere.

Provocarea

Ne-am străduit să creăm o imagine consistentă, unitară a brandului, care să reflecte cât mai bine standardul de calitate a serviciilor oferite de clientul nostru, iar prin stilul adoptat am încercat să ajungem cât mai ușor la publicul țintă, respectiv vânzătorii de proprietăți imobiliare de lux.

Vlad Gheorghiu scroll

Livrabile

Logo design și slogan

Am creat brandul domnului dr. Vlad Gheorghiu, propunându-i câteva concepte de logo design și sloganuri potrivite zonei de expertiză. (mock-up-uri concepte)

VG-concepte-logo

Design personalizat al website-ului de prezentare

Am personalizat design-ul website-ului de prezentare, integrând logo-ul, schema de culoare și fonturile selectate de client.

despre mine page
VG hp
despre mine page

Conținut relevant, atractiv și ușor de parcurs

Am rescris conținutul, pentru a-l face cât mai atractiv și ușor de parcurs de către potențialii clienți, integrând ofertele exclusive de proprietăți aflate în portofoliul clientului nostru, vânzările de succes din trecut, precum și un formular de contact.

Materiale de promovare

Am creat un set de materiale de promovare (bannere, cărți de vizită, semnătura electronică).

Pentru promovarea offline, am creat DTP-ul pentru pliante și broșura „Ghidul vânzătorului”, pusă la dispoziția publicului inclusiv pe site-ul de prezentare.

Beesy growing
your digital buzz

Suntem și aici