TranslationAZ.
Connecting languages and people

translationaz hero banner

Client: Translation AZ

An: 2022

Website: translationaz.com

Servicii: Web design, Web development, SEO

Translation AZ este o companie având ca obiect de activitate traducerile, înființată în anul 2011 în Florida, ce are birouri și în București. Serviciile oferite de cei peste 300 de lingviști (atât proprii, cât și freelanceri) sunt deosebit de variate, de la proofreading și DTP până la localizare și interpretare.

Provocarea

Promovarea serviciilor companiei-client și îmbunătățirea scorului SEO

Proiectul a pornit de la nevoia clientului de a concura cu succes cu marile firme de traduceri la nivel global. Solicitarea inițială a fost aceea de a îmbunătăți scorul SEO al site-ului, astfel încât acesta să aibă o vizibilitate mai bună în căutările organice ale celor care apelează la servicii de traducere.

Au fost identificate neajunsurile și propuse soluții de îmbunătățire pentru problemele cu care se confrunta site-ul companiei:

Translation-AZ-homepage-lowres

Livrabile

Design personalizat, funcționalități noi,
website responsive

Site-ul nou folosește platforma WordPress, cu integrarea funcționalităților de bază Elementor Pro, având un design personalizat, atât pentru desktop, cât și pentru mobil.

A fost importat conținutul de pe site-ul vechi și s-a adăugat conținut nou, furnizat de client, pe paginile unde acesta era insuficient. S-a reluat optimizarea SEO-on-page.

how we work mobil
hp mobil
medical translation mobil

Mega meniu pentru o navigare facilă

Site-ul are acum un mega-meniu ușor de folosit, care include serviciile oferite, limbile pentru care agenția oferă traduceri și industriile deservite.

megamenu
modul-plata

Sistem de plată online, prin patru modalități rapide și accesibile

S-a integrat o soluție de plată online și un formular complex de cerere de ofertă personalizată, care va simplifica procesul de ofertare și va optimiza timpul de răspuns către clienții care completează toate detaliile proiectului lor.

O agenție de traduceri cu traducători umani, fără ajutorul AI

Site-ul scoate în evidență punctele forte ale companiei, constând în angajarea de traducători umani, vorbitori nativi ai limbilor din/în care se fac traducerile, traducători având autorizație de securitate pentru documente strict secrete, comunicarea pe canale securizate pentru documentele confidențiale.

translators
project overview mockup in desktop

Optimizare de 90% pentru motoarele de căutare

Rezultatul final este un site cu un scor SEO excelent, relevant din punct de vedere al conținutului, atractiv ca design și asigurând o experiență a utilizatorului de cea mai bună calitate, iar clientul și-a exprimat dorința de a continua colaborarea pentru servicii suplimentare, de online marketing.

Am câștigat încrederea clientului prin comunicare constantă și eficientă, iar sugestiile au fost primite cu entuziasm.
Andreea-Saramet

Am început colaborarea cu Online Hub în august 2022. Suntem extrem de multumiți de rezultatele de până acum. Am refăcut site-ul pentru a răspunde mai bine nevoilor clienților noștri, s-au remediat unele situații dpv SEO și urmează să lucrăm pe online marketing în viitorul apropiat. Ce a făcut diferența față de alte colaborări pe care le-am mai avut cu alte companii a fost faptul că au ascultat și au identificat nevoile noastre, apoi au venit cu soluții concrete, care s-au implementat rapid; de asemenea, am comunicat extrem de eficient. Am mare încredere că alături de Online Hub, Translation AZ va ajunge foarte curând să concureze cu marile firme de traduceri la nivel global. (Andreea Saramet, Company CEO)

Beesy growing
your digital buzz

Suntem și aici