Solemnis
Un cor pentru comunitate

Client: Corul Solemnis

An: 2022

Website: corul-solemnis.ro

Servicii: Creație logo, Web design, Web Development, Copywriting, SEO, strategie promovare social media

Solemnis este un cor înființat în anul 2003, ce activează pe lângă Biserica Delea Nouă Calist din București.

Corul este format din 25 de membri, în principal studenți și absolvenți de conservator sau școală populară de arte, dar încorporând și amatori iubitori ai cântatului în cadrul unui cor, continuator al unei tradiții muzicale ce datează de la sfârșitul secolului XIX.

De-a lungul anilor au activat în cadrul acestui cor personalități ale vieții muzicale românești, dirijori, regizori muzicali, compozitori și soliști de mare valoare.

Despre proiect

Acesta este unul din proiectele de suflet, unul prin care agenția noastră susține, prin voluntariat, activitatea culturală dedicată comunității.

Suntem partenerul acestui cor, acordând sprijin în promovarea concertelor și turneelor planificate, prin campanii în social media și creare de conținut, din dorința de a face cunoscută această activitate, care se adresează mai degrabă unui public restrâns.

Livrabile

Website responsive cu design personalizat

A fost creat website-ul de prezentare, cu design personalizat, integrând logo-ul, schema de culoare și fonturile selectate de client.

Povestea Solemnis mobil
HP Solemnis mobil
auditie Solemnis mobil

Pagini de prezentare, concerte, campanii de recrutare membri noi

Conținutul website-ului a fost scris beneficiind de sprijinul generos al dirijorului și principalului animator al corului, dl. Alexandru Mija.

Website-ul conține pagini de prezentare a istoricului corului, a membrilor și dirijorilor, precum și una unde sunt aduse la cunoștința membrilor comunității concertele viitoare și filmări de la cele din trecut.

În ultimii ani, au fost gândite și implementate campanii de recrutare a noi membri, cu o frecvență regulată (de două ori pe an), care să asigure corului un suflu proaspăt.

Solemnis Cine suntem
servicii religioase

Solemnis în comunitate & Solemnis Junior

S-a creat conceptul “Solemnis în comunitate”, născut din dorința de a conștientiza rolul fundamental pe care comunitatea l-a avut în existența ansamblului coral, precum și un proiect secundar, Corul de copii Solemnis Junior, pentru care s-a realizat un logo separat și un landing page care, de asemenea, ajută la activitatea de recrutare a micilor membri.

Materiale de promovare
online și pentru print

Pentru fiecare set de materiale de promovare (bannere, afișe) a concertelor și turneelor la care participă corul a fost realizată o grafică distinctă.

Colaborarea noastră este în plină desfășurare, prin actualizarea informațiilor privind noile concerte și proiecte ale corului.
Alex Mija

Câteodată șansa îți surâde atunci când te aștepți mai puțin, iar întâlnirea cu oamenii minunați de la Online Hub a fost șansa Corului Solemnis de a se redescoperi. De atunci, drumul dezvoltării în mediul online a Corului Solemnis este cu grijă călăuzit și foarte bine organizat de către Online Hub, iar noi ne simțim foarte norocoși să avem alături o echipă de oameni talentați, remarcabili prin profesionalismul și implicarea de care au dat dovadă de-a lungul colaborării noastre.
De la afișele pentru concerte sau cărțile de vizită și până la un site web de care suntem foarte încântați și mândri, această agenție a întrecut demult cele mai înalte așteptări! Ne-am simțit ascultați, înțeleși și răsplătiți cu servicii de marketing care au exprimat întotdeauna ceea ce Solemnis înseamnă cu adevărat! (Alexandru Mija, dirijor Solemnis)

Beesy growing
your digital buzz

Suntem și aici