Knauf Insulation.
Izolează eficient.

Client: Knauf Insulation

An: 2014

Website-uri: 

https://www.knaufinsulation.ro

https://knaufinsulation-tarnaveni.ro/

https://izolezi.ro/

Servicii: Administrare website-uri, Web development

Cu o experiență de peste 40 de ani și o dezvoltare rapidă, Knauf Insulation este una dintre cele mai respectate companii globale din industria izolațiilor, numărându-se printre cei mai mari producători de soluții de izolație din lume. Prezent din 2008 în România, Knauf Insulation este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața materialelor izolante, cu un portofoliu ce include vată minerală de sticlă, vată minerală bazaltică și plăci din fibre de lemn.

Colaborarea noastră a început în 2014, când am preluat execuția tuturor campaniilor de marketing digital, administrarea website-ului local al companiei și întreținerea paginii de Facebook.

În cei peste 9 ani de parteneriat am dezvoltat împreună amprenta digitală a brandului, urmărind creșterea constantă a cotei de piață și a notorietății în România.

Provocarea

De-a lungul timpului am fost chemați să răspundem nevoilor companiei de a-și promova atât produsele cât și inovațiile în domeniul soluțiilor de izolații și, totodată, de a crea o comunitate online către care să comunice noutăți, direcții de dezvoltare, campanii de fidelizare și promoții, oportunități de recrutare în echipa Knauf Insulation România.

Livrabile

Website-ul companiei - knaufinsulation.ro

Creat in Drupal 7, website-ul este actualizat constant de echipa Online Hub:

Website-ul noii fabrici de vată minerală

Deschisă la Târnăveni, noua fabrică de vată minerală are propriul site dezvoltat de echipa noastră, care a oferit servicii integrate de web-design, web-development, copywriting, graphic design și SEO.

Secțiunea de Cariere merită menționată, fiind prioritară pentru lansarea operațiunilor fabricii. Recrutarea se realizează cu ajutorul paginii de destinație prin promovare în zonă.

Website-ul dedicat campaniilor locale

A fost creat la sugestia noastră, identificând oportunitatea preluării acestui domeniu web legat de izolații și utilizarea ca Landing Page inițial, dezvoltând ulterior structura lui, pentru a ajuta brandul să comunice mai bine către publicul țintă.

Cu accent pe design și funcționalități avansate, am realizat declinarea identității de brand Knauf Insulation pe izolezi.ro, am cuprins toate liniile de comunicare ale companiei-mamă (Challenge/Create/Care) și am conceput vizualuri atractive pentru a obține un aspect unitar și potrivit campaniilor derulate.

De la lansarea site-ului în 2019, acesta a găzduit peste 20 de campanii de loializare, fiind echipat cu un mecanism complex de înscriere în concursuri sau pentru solicitarea recompenselor oferite de companie celor mai fideli clienți.

Dezvoltarea unor instrumente utile pentru beneficiari a fost un alt proiect gazduit de site-ul izolezi.ro. Astfel, am creat mecanismul prin care un client poate simula necesarul de materiale și costurile aferente unui proiect de izolare a construcției sale.

Prezența Knauf Insulation în Social media

Am contribuit la creșterea comunității de urmăritori pe Facebook și Instagram, la întreținerea paginilor companiei cu postări frecvente, urmărind implicarea publicului și stimularea interacțiunilor cu conținutul creat, atât organic, cât și prin campanii de publicitate și remarketing.

Mentenanță website și suport tehnic

Suntem alături de Knauf Insulation, oferind servicii de suport tehnic pentru rezolvarea problemelor tehnice pe toate site-urile companiei. Prin sistemul nostru de ticketing răspundem prompt la orice alertă, evitând posibile incoveniente sau întreruperi ale funcționării acestora. Ne asigurăm că ecosistemul web este actualizat și optimizat conform cerințelor companiei-client.

||
||

Beesy growing
your digital buzz

Suntem și aici