Inanna Bali Villas. Estetic. Elegant. Unic.

Client: Inanna Bali Villas

An: 2023

Website: https://inannabali.com/

Servicii: Copywriting, web design și web development, creație logo, SEO, DTP.

Inanna Bali este numele unui complex de vile și reprezintă un proiect imobiliar ambițios, pe piața de real estate din Bali. Construcția vilelor Inanna a fost demarată în anul 2022, urmând ca prima vilă să fie finalizată în toamna anului 2023. Complexul cuprinde 10 vile la cheie, cu 2 dormitoare, gradină și piscină.

Despre proiect

Clientul a solicitat crearea unui logo care să scoată în evidență numele proiectului și dezvoltarea unui website interactiv de prezentare a complexului Inanna Bali Villas. S-a dorit ca întreaga imagine Inanna să inspire ideea de lux. Totodată, clientul a dorit dezvoltarea unei broșuri care să cuprindă o prezentare amănunțită a vilelor, a funcționalităților acestora și să surprindă în același timp atmosfera locului, din zona în care complexul este amplasat. Scopul prezentării vilelor online a fost de a iniția vânzarea din faza de execuție a acestora.

Provocarea

Piața imobiliară din Bali este competitivă, cu un ritm alert de dezvoltare. Clientul avea nevoie de alcătuirea unei identități de brand care să se alinieze nivelului premium al zonei și dezvoltarea unui website de prezentare care să depășească standard-ul companiilor cu experiență care activează pe piața din Bali. În același timp, Inanna Bali Villas a venit cu un concept unic de design, fiind necesară o soluție de implementare care să integreze și să expună ideea într-o manieră ușor de înțeles pentru clientul final.

Livrabile

Creație logo

Logo cu aspect luxury / premium care să ofere impresia de strălucire în variantă 2D însoțit de paletă de culori, din care au fost efectuate și declinările utilizate pe website-ul de prezentare.

Website de prezentare dinamic

Creat de la zero, pe o platformă de WordPress, website-ul Inanna Bali are următoarele puncte cheie:

Broșură de prezentare

Broșură elegantă de 38 de pagini, pentru print, dar și versiune low resolution care poate fi vizualizată și descărcată direct de pe Site-ul Inanna Bali Villas.

Billbord de mari dimensiuni

Design pentru banner de prezentare, a fost printat la locație în dimensiuni mari, pentru a semnala viitorul complex de vile.

Pe tot parcursul proiectului de 3 luni, comunicarea cu clientul a fost aproape zilnică, echipa Online Hub oferind și consultanță cu privire la aspecte precum: fotografiile alese, textele scrise, best practices pentru structura conținutului pe pagini și alte informații de care clientul a avut nevoie.

Beesy growing
your digital buzz

Suntem și aici