Design Thinking Society (DTS).
Design și Inovație centrate pe om

dts hero banner

Client: Design Thinking Society (DTS)

An: 2022

Website: designthinkingsociety.com

Servicii: Web design, Web Development, Copywriting, SEO

Consultanță pentru companii în dezvoltarea de produse și servicii adaptate nevoilor clienților

Design Thinking Society sunt o echipă de consultanți, facilitatori care ajută companiile să înțeleagă mai bine nevoile clienților lor și să dezvolte produse și servicii adaptate acestora. În acest scop, ei utilizează în proiectele și procesele de consultanță metodologiile specifice de design thinking.

Provocarea

Definirea unei strategii de conținut

Scopul proiectului a fost acela de a spori gradul de conștientizare și educare în mediul de afaceri local asupra beneficiilor metodologiei de lucru, de a deschide apetitul potențialilor clienți pentru munca în echipă și creativitate colaborativă.

Am ajutat compania client să definească o strategie de conținut care să evidențieze serviciile și ariile de competență în consultanță și facilitare.

DTS-hp

Livrabile

Design personalizat în stil minimalist

Am pus accentul pe design personalizat, care să fie aliniat tendințelor de UX minimalist și care să redea cât mai bine profilul brandului.

Manualul de brand ne-a ghidat in alegerea fonturilor, culorilor, dar ne-a și dat flexibilitatea de a adăuga elemente grafice noi.

Am abordat forme care să exprime ideea de fluiditate a procesului de ideație, de transformare si accelerare spre soluții aplicabile în orice industrie.

servicii dts
hp dts mobil
contact dts

Landing page starter - Workshop interactiv

A fost creat un landing page pentru produsul Design Thinking Starter, un workshop interactiv intensiv prin care clienții se implică activ într-un proiect concret, pe care îl parcurg începând de la definirea problemei și până la găsirea soluției (prototip) și testarea acesteia.

Această pagină a fost promovată în campanii Google Ads și LinkedIn Ads pentru generarea de leaduri calificate, atât în Romania cât și în țări din Uniunea Europeană.

Secțiunile RESURSE și STUDII DE CAZ

Secțiunea de ‘Resurse’ grupează literatura de specialitate, documentare și podcasturi, pentru ca website-ul să devină și o sursă de informare pentru utilizatori.

Secțiunea de ‘Studii de caz’ prezintă povești de succes din zona de finanțe-bănci.

DTS-resurse-studii-caz

Optimizare SEO

Clientul a obținut un instrument de marketing pregătit pentru promovare, optimizat SEO, cu o structură de conținut flexibilă, care permite adăugarea de studii de caz, rapoarte din industrie, articole și testimoniale noi.

dts_project overview mockup in desktop

Beesy growing
your digital buzz

Suntem și aici