Be Multilingual.
Have fun with languages

flying bee left
Be multilingual hero

Client: Be Multilingual

An: 2021

Website: bemultilingual.ro

Servicii: Logo design, Web design, Web development, SEO

Be Multilingual este un program de învățare a limbilor străine adresat copiilor cu vârste între 3 și 11 ani, folosind metoda de predare Phonics & EYFS Teaching. Programul se desfășoară în gradinițe și after-school-uri din București.

Despre proiect

Inițiatoarea programului a apelat la serviciile agenției noastre pentru a-și lansa noul brand. Astfel, am definit împreună prioritățile proiectului: crearea identității vizuale, rezervarea domeniului web pentru viitorul site, strategia de conținut și structura site-ului, dezvoltarea site-ului web bilingv și optimizarea lui pentru motoarele de căutare.

Provocarea

Prezentare personalizată a metodei de predare

Într-un mediu suprapopulat cu școli și metode de predare a limbilor străine, provocarea a fost de a prezenta într-o manieră aparte ceea ce distinge aceasta metodă de predare și de a evidenția beneficiile ei pentru copii.

Livrabile

LOGO. Identitate vizuală

Am creat un logo relevant, in linie cu direcția de design sugerată de client, pornind de la cuvintele – cheie din numele afacerii. Propunerea noastră a respectat criteriile și atributele brandului: actual, modern, jucăuș.

Set-ul de materiale include și ghidul de utilizare a logo-ului, declinarea lui pe carte de vizită, pliant, prezentare powerpoint si alte materiale educative destinate elevilor.

Be multilingual logo
logo-rationale
Be multilingual logo-mockup
BeMultilingual-business-card

Website

Ne-am străduit să adaptăm conținutul programului la un design aparte, adaptat vizual tendințelor actuale, atractiv pentru copii și părinți. Deși am lucrat cu mult text, am reușit să integrăm schema de culoare aleasă pentru a diferenția cursurile pe categorii de vârstă cu vizualuri statice și animate.

BeMultilingual-hp

Structura conținutului

Structura site-ului este prietenoasă, navigarea ușoară, iar adaptarea pentru mobil a avut un rezultat remarcabil.

Am creat landing-pages dedicate fiecărei limbi străine, engleză si franceză, activităților creative în limbi străine. Paginile au fost optimizate SEO, pentru a răspunde cerințelor de indexare și afișare în rezultate organice.

Site-ul de prezentare dezvoltat în WordPress cu ajutorului builder-ului Elementor Pro este o soluție excelentă pentru a-ți promova afacerea. Oferă integrare facilă cu orice canal de social media, cu instrumente de Analytics si platforme de publicitate online. Este un site flexibil, ușor de întreținut/actualizat chiar de către deținător sau cu suport tehnic din partea unui webmaster. 

Am avut parte de o colaborare excelentă, clientul fiind deschis tuturor sugestiilor noastre, pentru a crea un website prietenos atât pentru părinți, cât și pentru micuții beneficiari.
about-Elena

Despre Onlinehub : pasiune, precizie, perseverență.
Atunci când am ales Onlinehub pentru crearea website-ului clubului meu de limbi străine Be Multilingual, m-am simțit în siguranță. Am știut că mi-am pus proiectul în cele mai bune mâini si că va fi filtrat de cele mai creative minți.
Ne-a unit și ne unește pasiunea pentru actul de a crea și pentru lucrul bine făcut. Echipa Onlinehub și eu la Be Multilingual suntem beesy bees. 🐝
Lucrul cu echipa a curs precum mierea. Am trasat în linii mari conținutul pe care îl doream inclus în website și de restul s-au ocupat ei. Dar să pornim de la logo. Eu am venit cu numele clubului si am spus că văd o albină și multiculturalitatea, pământul. Așa a apărut elementul grafic albina cu corp de sferă, reprezentând limbile străine. Am fost extrem de impresionată de cât de frumos și precis a fost realizat logoul. Simplu și cuprinzător, identitate vizuală bine definită, punct bifat!
Am lucrat foarte ușor cu echipa pentru partea de aranjare în pagină a conținutului. Mi-au furnizat poze și au inclus chiar și animații pop up pentru a evidenția spiritul ludic necesar pentru un website pe profil de teaching. IT și mentenanță: 10+, primesc chiar și reminder când este nevoie să actualizăm website-ul, plug-in-urile. Nu știu eu multe despre asta, dar ei știu!
Echipa Onlinehub este ceea ce ai nevoie atunci când vrei să-ți creezi o identitate în online și când vrei să crești vizibilitatea business-ului tău. Pe mine m-a ajutat website-ul, este cartea mea de vizită! Îi recomand 100%! (Elena Georgiana Ceaușescu, Be Multilingual)

Beesy growing
your digital buzz

Suntem și aici