Laboratoare de cercetare
Cercetare științifică de top

laboratoare hero banner

Clienți: 

Cemex – Centrul de Cercetare Dezvoltare în Medicină Experimentală, în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași

LabElmag – Laborator pentru Studiul Electromagnetic al Materialelor Inovative, în cadrul Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” Iași

LiRaCC – Laborator de Încercări Radon, în cadrul Universității Babeș Bolyai Cluj-Napoca

MedFuture – Centru de Cercetări pentru Medicină Avansată, în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu”

Am lucrat pentru cele patru laboratoare și centre de cercetare științifică ce funcționează pe lângă patru instituții de învățământ superior. Cele patru website-uri au fost dezvoltate ca parte a proiectului „Supporting Innovation in Catching Up Regions” implementat de Banca Mondială cu sprijinul financiar al Uniunii Europene.

Provocarea

Pentru crearea celor patru website-uri am avut o abordare standard, cuprinzând:

Livrabile

Am dedicat o echipă formată din designer, copywriter și developer care a înțeles scopul proiectului și a propus o abordare integrată pentru a atinge obiectivele și standardul proiectului. Cele patru website-uri sunt dezvoltate în WordPress, cu integrarea funcționalităților de bază Elementor Pro.

cemex
lirac
labelmag
medfuture

Am pus accentul pe:

Colaborarea cu clienții continuă pe partea de mentenanță (update de plug-in-uri), adăugare și actualizare de conținut.

||
||
||

Beesy growing
your digital buzz

Suntem și aici