Domeniul Strehan.
Roadele pământului desăvârșite de pasiunea omului.

Client: Domeniul Strehan

An: 2023

Website: https://domeniulstrehan.ro/

Servicii: Web design și web development, SEO, E-commerce, campanii SM.

Domeniul Strehan este o afacere de familie inițiată în renumita zonă viticolă Dealu Mare, un brand nou în domeniul ospitalității din România, purtând amprenta locului. Domeniul a fost conceput ca un complex turistic cuprinzând un conac domnesc restaurat pentru a furniza facilități de cazare, o cramă și un spațiu destinat evenimentelor. În plus, se regăsesc mărcile proprii de vinuri și produse alimentare tradiționale locale, cu scopul de a evidenția autenticitatea și farmecul zonei.

Despre proiect

Clientul și-a dorit crearea unei prezențe online relevante, care să faciliteze lansarea noului brand și a celor derivate din acesta (pentru Crama Strehan, Conacul Eglantina și Hambarul Târgovețului).

Am definit proiectul împreună cu clientul nostru, acesta incluzând crearea unui website de prezentare bilingv, cu componentă de magazin online și a unei prezențe unitare în Social Media.

Provocarea

Clientul și-a dorit un website cu design unic, care să redea povestea brandului Domeniul Strehan și să integreze toate cele trei sub-branduri. Și totul trebuia livrat în doar două săptămâni, pentru lansarea ce urma să aibă loc la un târg internațional de vinuri.  

Livrabile

Website de prezentare multifuncțional, responsive, cu e-commerce integrat

Design-ul propus s-a pliat pe identitatea de brand, răspunzând cerințelor de unitate vizuală si integrare dinamică a celor patru logo-uri și a schemelor de culoare asociate lor.  

Website-ul de prezentare a fost realizat pe o platformă de WordPress, proiectul desfășurându-se în 4 faze distincte:

Pe parcursul proiectului comunicarea cu clientul a fost constantă, echipa Online Hub oferind și consultanță cu privire la aspecte precum: fotografiile alese, textele scrise, best practices pentru structura conținutului pe pagini și alte informații de care clientul a avut nevoie.

Campanii Social Media

Clientul a apelat la echipa noastră pentru promovarea evenimentului de lansare a Cramei Strehan, festivalul „Late Summer – Music, Wine, Coffee & Dine” în octombrie 2023.

Am creat landing Page-ul festivalului și campanii de vânzare de bilete online pe Facebook și Instagram pentru a aduce publicul în podgoria aflată la 100 km de București.

Colaborarea noastră este în plină desfășurare, prin actualizarea informațiilor privind noile produse și campanii de Social Media.

Domeniul Strehan este un proiect de succes, realizat de noi cu implicarea OnlineHub. Am beneficiat de creație de site și de soluții de marketing cu nivel ridicat de profesionalism.
Echipa OnlineHub este aproape de client și găsește cele mai bune soluții pentru a pune in valoare avantajele clientului.
Calitate și profesionalism! Ne oferă promptitudine și suport atunci când avem nevoie! Indiferent de timing, au fost disponibili pentru a ne ajuta. (Marilena Ene, Domeniul Strehan)

Beesy growing
your digital buzz

Suntem și aici