Bright Finance.
Consultanță pentru credite

Bright finance hero banner

Client: Bright Finance

Industrie: Finanțe – Bănci

An: 2019

Website: brightfinance.ro

Servicii: Administrare website-uri, Web development

Bright Finance este o companie ce oferă consultanță pentru credite, formată din specialiști în domeniul bancar și financiar.

Echipa Bright Finance intermediază între clienți și instituțiile bancare, oferind suport pentru toate tipurile de credite, de la credite garantate, credite negarantate, refinanțări, Prima Casă, Card Credit, Credit IMM, cu scopul de a răspunde nevoilor de finanţare ale clienţilor, persoane fizice şi persoane juridice.

Provocarea

Brief-ul primit din partea reprezentanților Bright Finance a fost dezvoltarea unui website de prezentare a serviciilor companiei, care să integreze un design declinat din logo-ul deja existent, păstrând aceeași schemă de culoare pentru o imagine unitară.

Având în vedere domeniul de activitate al companiei și nevoia celor care apelează la serviciile firmei pentru a obține informații corecte, ne-am dorit ca platforma să vină în întâmpinarea clienților actuali și potențiali cu date complete care să-i ajute în demersul pentru care optează.

Bright Finance-hp

Livrabile

Website intuitiv, atractiv, ușor de parcurs

Echipa de web development Online Hub a pus la punct un website intuitiv, atractiv, ușor de parcurs, complet, cu formular de contact integrat pe pagini pentru ca utilizatorul să poată lua legătura rapid cu reprezentații companiei sau să trimită o solicitare pe subiectul de interes.

servicii bright finance
hp bright finance
hp bright finance_2

Grafica reflectă aria serviciilor companiei

Referitor la componenta grafică a website-ului, specialistul Online Hub în design grafic a propus selecția și integrarea în design a unor imagini și pictograme care să reflecte aria serviciilor descrise pe noua platformă.

bright_graphic-design-elements

Beesy growing
your digital buzz

Suntem și aici