Web Development

Serviciile de web development oferite de echipa noastră se extind dincolo de creare şi optimizare de website-uri de prezentare la alte tipuri de dezvoltare web: magazine online, aplicaţii web, programare pentru integrare cu soluţii ERP sau CRM, creare de baze de date.

Ce implică dezvoltarea unui website?

În câteva secunde, un utilizator nou decide dacă rămâne pe pagină voastră şi citeşte în continuare informaţia pe care o caută. Ce îl va atrage, înainte să evalueze conţinutul pe care urmează să îl parcurgă:

Creaţie grafică şi design – o primă impresie de actualitate, de aliniere cu tehnologia, un stil unic care transmite mesajul corect şi creşte notorietatea brandului.
Funcţionalitate şi interactivitate – are integrate toate funcţionalităţile necesare tipului de acţiune pe care va aşteptaţi să le facă vizitatorii prin îndemnurile pe care le afişaţi.
Utilizabilitate şi navigabilitate – prezintă informaţiile importante despre afacerea voastră (produse, servicii, alte detalii).
Credibilitate potenţialilor clienţi – prin viteză optimă de încărcare, prin integrarea cu hărţi, contact facil, încărcare pe dispozitive mobile.

Contactează-ne

Alege un serviciu

Cu ce te putem ajuta?

Echipa noastră de dezvoltare web are următoarele calificări:

  • proiectarea, codificare şi modificarea site-urilor web, de la aspect, funcţionalităţi şi în conformitate cu specificaţiile unui client.

  • crearea site-urilor atrăgătoare vizual, care au un design modern, sunt uşor de utilizat şi de navigare facilă.
  • înţelegere bună a UI, compatibilitate cross-browser, funcţiile web generale şi standarde.
  • experienţă în site-uri de dezvoltare pe platforme de tip open source: WordPress, Drupal, Joomla! și platformă de e-commerce – WooCommerce
  • competenţe în stabilirea cont instrumente pentru webmasteri, Google tag manager, Webmaster Tools
  • expertiză în dezvoltarea aplicaţii Web şi limbaje de programare, cum ar fi HTML, CSS, PHP, JavaScript, JQuery şi API.
  • cunoştinţe funcţionale profunde de proiectare cu Web Services.
  • înţelegerea principiilor de securitate şi modul în care acestea se aplică platformelor de E-Commerce.