proiect website nou by online hub

Project Description

Smile Dental Spa este cabinetul individual de medicină stomatologică al dr. Anca Ionescu.
Situat într-o zona liniştită a Bucureştiului, lângă Parcul Carol, are toate atuurile unei clinici moderne – o echipă de 7 medici tineri, specializaţi în toate ramurile stomatologiei, dotări de ultima generaţie, furnizori de materiale consumabile testate, cu cele mai bune rezultate.

Obiectivul proiectului – creşterea bazei de pacienţi fideli şi promovarea în proximitatea geografică a clinicii stomatologice Smile Dental Spa.

DESPRE PROIECT

Website-ul a trecut printr-un process de redesign, iar site-map-ul a fost îmbunătăţit cu pagini dedicate principalelor tratamente efectuate în cadrul clinicii stomatologice.
S-a pus accentul pe specializările chirurgie oro-maxilo-facială, implantologie şi ortodonţie.
S-au prelucrat imagini şi s-a ilustrat fiecare procedura medicală cu fotografii sau filmuleţe relevante.
Conţinutul scris de medicii specialişti a fost adaptat la nivelul de înţelegere al pacienţilor şi la nevoile exprimate în căutările lor zilnice pe Google.

Componenta educaţională joacă un rol foarte important în acest tip de proiect. Am susţinut documentarea şi publicarea articolelor relevante pe blogul asociat website-ului, dată fiind tendinţa din ce în ce mai des întâlnită ca publicul să caute explicaţii la simptome pe internet înainte de a consulta un medic specialist.

De asemenea, dorinţa oamenilor de a înţelege căror proceduri se supun în urmă recomandării făcute de medici este firească şi am considerat foarte util să răspundem întrebărilor frecvente legate de durată, riscuri, materiale folosite, tarife, perioada de recuperare, efectul obţinut şi garanţia lucrărilor de reconstrucţie.

Am reuşit să construim un website bine documentat ce are un trafic organic constant, care confirmă eforturile de optimizare la nivel de pagină şi performează conform aşteptărilor în căutări organice, crescând notorietatea mărcii în zonă. Activităţile de promovare includ şi campanii PPC desfăşurate pe perioade determinate, pe toată durata ofertelor speciale.

Ai şi tu nevoie de redesign pentru website-ul tău?

Îţi propunem o soluţie eficientă!

Îmbunătăţirea design-ului, a structurii site-ului şi actualizarea conţinutului te vor ajută să ajungi mai sus în rezultatele căutărilor pe Google pentru expresiile relevante din domeniul tău. Află cât de mult ajută un „facelift” în promovarea online!

brief

Client

Smile Dental Spa

Industrie

Stomatologie

Servicii

Administrare pagini Facebook
Administrare website-uri
Campanii online
Consultanță și strategie
Creare de conținut
Optimizare pentru motoarele de căutare
Pagini de destinație
Website-uri noi