proiect nusco citta by online hub

Project Description

Este un ansamblu rezidențial de apartamente dezvoltat în 2016 de către compania italiană Nusco Imobiliară, deţinătoare a unor importante clădiri de birouri şi spaţii comerciale în Bucureşti. Online Hub a fost desemnata agentia care sa dezvolte un site de prezentare

DESPRE PROIECT

În dorinţa de a eficientiza comunicarea în mediul digital, compania a avut nevoie de un site de prezentare simplu, responsive, bine optimizat pentru motoare de căutare şi cu un conţinut care să se adreseze segmentului de public vizat: tineri familişti, în căutarea unei locuinţe moderne, accesibile ca preţ şi cu dotări peste nivelul standard, situate într-o zonă cu acces la facilităţi urbane de interes cotidian.

În colaborare cu echipa Markethink Advertising, care a conceput identitatea vizuală a noului proiect, Online Hub a dezvoltat şi optimizat website-ul gândind întreaga strategie de conţinut şi concept al paginilor de destinaţie pentru căutări specifice – apartamente cu 2 camere, apartamente cu 3 camere, complex rezidenţial în zona Pantelimon Delfinului.

A urmat prelucrarea conţinutului, redactarea textelor SEO friendly şi conceperea mesajelor cheie (copywriting) care vor ajuta la creşterea ratei de conversie în campaniile de promovare.

Prelucrarea fotografiilor în Photoshop, realizarea animațiilor şi publicarea turului virtual sunt câteva din sarcinile finalizate cu succes pentru construcţia website-ului.

Instalarea codurilor de monitorizare a performanţei site-ului şi comportamentului utilizatorilor sub consola Google Tag Manager, legarea conturilor de Analytics şi AdWords, realizarea paginii de Google Plus – Google My Business şi personalizarea canalului de YouTube, cu postarea filmelor de prezentare a ansamblului rezidenţial sunt câteva alte servicii incluse în acest proiect.

brief

Client

Nusco Imobiliara

Industrie

Imobiliare

Servicii

Creare de conținut
Optimizare pentru motoarele de căutare
Website-uri noi

Website:

nuscocitta.ro