client scoala de canto artmusic online hub

Project Description

În căutarea unei brățări pentru ținutele vestimentare, așa a început povestea [sen-sum]. Autorul creațiilor [sen-sum] și-a dorit să găsească un accesoriu care să contrasteze cu alegerile sale vestimentare și așa a apărut ideea dezvoltării brand-ului – o linie de bijuterii realizate manual, din elemente naturale, care să aducă un plus de energie celor care le poartă.

[sen-sum] vine de la esența care ne face să vibrăm și să simțim, asemenea sufletelor noastre.

DESPRE PROIECT

[sen-sum] este o poveste despre bijuterii și accesorii cu pietre naturale transpusă de echipa Online Hub într-un magazin digital creativ și user-friendly. Platforma reușește să surprindă esența business-ului într-o manieră ușor de parcurs pentru utilizatori.

Dezvoltarea website-ului a inclus și componenta de copywriting precum și partea de grafică. Specialiștii în design din echipa Online Hub au conceput întreg layout-ul platformei, respectând linia de culori dorită de client. Am reușit astfel să oferim brand-ului [sen-sum] atât latura practică a unui shop online, cât și o notă de eleganță. Secțiunile platformei sunt intuitive oferind utilizatorului posibilitatea unei navigări rapide prin site.

Vizualurile utilizate, mesajele construite pentru brand, alături de povestea brand-ului, au fost alcătuite pentru a exprima unitar core-ul business-ului [sen-sum].

Ai o afacere de proximitate care are nevoie de promovare în zonă?

Targetăm publicul tău țintă și îți aducem clienții mai aproape în cel mai scurt timp!

brief

Client

sen-sum

Servicii

Consultanță și strategie
Creare de conținut
Website-uri noi

Website:

sen-sum.ro