proiect scoala hermann oberth by online hub

Project Description

Şcoala Germană Hermann Oberth este o instituţie de învăţământ privat în limba germană maternă, care urmăreşte întregul parcurs educaţional al unui copil, de la grădiniţă până la liceul absolvit cu bacalaureat.

DESPRE PROIECT

Implicarea echipei Online Hub în promovarea online a ofertelor educaţionale ale Şcolii Hermann Oberth s-a referit la dezvoltarea a două pagini destinate campaniilor de Pay-Per-Click având că obiectiv înscrierea elevilor în clasa pregătitoare de limbă germană şi la liceu, în clasa a noua, după susţinerea examenului de capacitate.

Obiectivul colaborării a fost generarea de leaduri – copii înscrişi în vederea evaluării şi selecţiei pentru admiterea lor ca elevi ai acestei şcoli.

Am derulat campanii PPC pe Google AdWords şi Facebook Ads, am dezvoltat strategia de comunicare prin crearea de conţinut relevant adaptat căutărilor publicului interesat.

Am implementat codurile de urmărire a traficului pe pagini, am realizat optimizări în timpul campaniilor și ne-am asigurat că rata de conversie este peste nivelul aşteptărilor, pe măsură investiţiei făcute.

Consilierea clientului pentru a înţelege mecanismul de funcţionare a promovării online, cu avantaje, dezavantaje şi soluţii de îmbunătăţire a prezenţei digitale, precum şi a comunicării bidirecţionale între şcoală şi comunitatea de părinţi au fost preocupările noastre constante pe durata colaborării.

Componenta educaţională a demersului nostru are în vedere familiarizarea clienţilor cu potenţialul pe care îl oferă mediul digital, pentru a fi în cunoştinţă de cauza când iau decizia alocării de resurse şi investiţii în creşterea prezenţei online. Ne-am propus că întotdeauna să setăm aşteptări realiste, să adaptăm fiecare componentă a promovării online la nevoile, obiectivele şi disponibilitatea de a investi a clienţilor noştri. Bineînţeles, totul cu rezultate măsurabile în timp real.

Ai şi tu un proiect educaţional?

Promovează-l online pe canalele cele mai accesibile!

Creează conţinut explicând despre proiectul tău, metodologie de predare, descrie cui te adresezi, ce oferi, ce obiective ţi-ai propus, ce recompense şi ce modalitate de recunoaştere oferi cursanţilor.
Noi te ajutăm cu un design personalizat, dinamic şi dezvoltăm un website care să faciliteze dialogul cu publicul ţintă.
Vom măsura împreună impactul proiectului tău în mediul digital!

brief

Client

Scoala Germana Hermann Oberth

Industrie

Educație

Servicii

Campanii online
Consultanță și strategie
Creare de conținut
Pagini de destinație