proiect salon ambrosya by online hub Cum devine un centru de înfrumusețare un Brand local proeminent
printr-o strategie digitală coerentă
facebook ads by online hub proiect salon ambrosya by online hub Flyere Cărți de vizită

Project Description

Este un centru de înfrumuseţare din centrul Bucureştiului, având că focus promovarea în zona Foişorul de Foc. Oferind servicii complete de îngrijire a părului, a pielii şi corporală, Salon Karla este un brand delicat şi subtil, centrat pe nevoile clienţilor săi.

DESPRE PROIECT

Orice afacere locală are nevoie de un website de prezentare profesional.

Fără ca investiţia să depăşească posibilităţile deţinătorului său, imaginea trebuie construită în jurul valorilor acestui brand şi pe lângă pozele frumoase, de stock cu care oricine îşi poate popula site-ul, credibilitate vor crea imaginile reale din salon. Ele vor reda atmosfera, curăţenia, ambientul profesional, discreţia şi standardul serviciilor oferite.

De aceea, la baza strategiei noastre de promovare digitală au stat şedinţa foto profesională, cu imaginea salonului, video tutorialele cu tratamente faciale, prezentarea altor servicii şi desigur, testimonialele clientelor salonului, care reprezintă cele mai puternice recomandări pentru vizitatorii care se informează online.

De câte ori aţi ţinut cont de părerea prietenelor când aţi decis să testaţi un nou restaurant, un nou spa sau un coafor?

Webite-ul îşi propune să fie un ghid complet al serviciilor de frumuseţe, îngrijire corporală, arătându-va până în cel mai mic detaliu ce procedee se folosesc, ce specialişti sunt în echipa şi ce tarife se percep.

Beneficiind de redesign modern şi versiune de mobil, site-ul vă încurajează să achiziţionaţi abonamente, să vă programaţi online, să beneficiaţi de ofertele happy hours având pagini dedicate (Landing Pages) pentru ofertele speciale.

Ofertele salonului se regăsesc şi pe pagina de Facebook care este cea mai importantă sursă de trafic. Popularitatea acestui brand creşte odată cu numărul fanilor paginii de Facebook şi recomandările venite pe acest canal confrmă eficienţa lui ca generator de clienţi noi pentru companie.

Deţii un centru de înfrumuseţare nou?

Printr-o targetare atentă, îţi aducem în salon clientela potrivită căreia i se adresează serviciile tale! Îţi creăm un website conform cerinţelor, cu un design adaptat celor mai noi tendinţe. Dezvoltăm campanii de pay-per-click şi social media pentru a creşte comunitatea fanilor companiei! Totul cu un singur scop: lărgirea bazei de date cu clienţi activi, fidelizare şi ataşament faţă de brand!

Te ajutăm să îl faci cunoscut în zonă!

brief

Client

Salon Karla

Industrie

Înfrumusețare, Spa

Servicii

Administrare pagini Facebook
Administrare website-uri
Campanii online
Consultanță și strategie
Creare de conținut
Identitate vizuală, branding
Optimizare pentru motoarele de căutare
Pagini de destinație
Website-uri noi

Website:

salonkarla.ro