proiect retete tv by online hub

Project Description

  • 149.254 utilizatori pe website începând cu noiembrie 2014
  • 14.549 utilizatori pe website în ultima lună
  • 1.326 subscriberi pe canalul de YouTube începând cu anul 2013
  • 527.221 vizualizări pe YouTube până acum

Rețete TV este un proiect ambițios adresat oamenilor ocupați, dar preocupați să-și respecte stilul de viață sănătos, prin mese pregătite acasă, după rețete rapide. Site-ul dezvoltat de Online Hub este o rampă de lansare a blogului Oanei Grecea și a vlog-ului / canalului de YouTube.

DESPRE PROIECT

Principalele canale de promovare a conţinutului – articole şi video-reţete culinare au fost optimizate şi conectate cu website-ul, dorind ca abonații blogului și canalului de YouTube să urmărească activ și să interacționeze cu autoarea acestor rețete. Pagina de Facebook a fost și ea un important canal de promovare, publicul manifestând interes pentru astfel de materiale de impact.

Succesul proiectului s-a măsurat în creșterea traficului pe site, creșterea numărului de abonați pe canalul de YouTube, numărul de fani ai paginii de Facebook și numărul abonaților la blog.

Ai și tu un proiect personal în care pui multă pasiune și creativitate?

Te ajutăm printr-un concept personalizat să îl promovezi online! Aici este mediul unde tu poți întâlni cel mai ușor audiența, iar dialogul se înfiripă de la primul click!

brief

Client

Retete TV

Industrie

Mass media

Servicii

Optimizare pentru motoarele de căutare
Website-uri noi

Website:

retetetv.ro