proiect cimbria by online hub

Project Description

O COMPANIE DANEZĂ, de curând preluată de un fond de investiţii din SUA, Cimbria Heid are o prezenţă locală de peste 10 ani.
Specializată în vânzarea şi dotarea fermelor agricole cu utilaje de curăţare, sortare, transport cereal, Cimbria Heid se mândreşte cu câteva proiecte de infrastructură realizate în România. Portofoliul său include clienţi mari (precum Dobrogea SA).

DESPRE PROIECT

Cu o identitate vizuală puternică, stabilită la nivel de grup, Cimbria Heid se distinge ca un brand matur, cu o poveste şi un istoric ce recomandă compania pentru calitatea serviciilor şi încrederea acordată de clienţi.

Ca în multe dintre proiectele noastre, website-ul a fost reînnoit prin redesign, optimizare pentru dispozitive mobile, conţinut proaspăt, imagini şi filmuleţe sugestive.

cimbria heid website vechi by online hubroiect cimbria heid by online hub

S-au prelucrat texte, s-au tradus în limba engleză, site-ul fiind bilingv, s-au editat imagini, sigla a fost adaptată mediului digital.

S-au conceput Landing Pages pentru promovarea celor mai importante linii de produse, strategia fiind că fiecare categorie de produse să beneficieze de prezentare individuală pentru a permite optimizarea afişărilor pe criteriul relevanţei după cuvintele cheie căutate.

Comunicarea este întreţinută atât organic cât şi prin campanii PPC, având o rată de conversie de cca 2% pe formularele de contact sau solicitare ofertă.

brief

Client

Cimbria Heid

Industrie

Agricultură

Servicii

Administrare website-uri
Campanii online
Consultanță și strategie
Creare de conținut
Optimizare pentru motoarele de căutare
Pagini de destinație
Website-uri noi

Website:

cimbria.ro