proiect knauf insulation by online hub promotie knauf insulation by online hub

Project Description

Cu o experiență de peste 30 de ani și o dezvoltare rapidă, Knauf Insulation este una dintre cele mai respectate companii globale din industria izolațiilor.

Principalele categorii de produse comercializate sunt: pereți din gips carton și tencuieli, materiale de izolare – vată minerală bazaltică și vată minerală de sticlă, plăci pentru tavan, secțiuni de metal laminat.

DESPRE PROIECT

Cu o activitate de marketing foarte dinamică și o strategie coordonată la nivel de grup, Knauf Insulation este unul dintre clienții cu care ne mândrim din primul moment al colaborării noastre. Am beneficiat de multa deschidere, am derulat multe initiative și proiecte frumoase – promoții, concursuri, o comunicare consistentă și susținută în Social Media după un calendar editorial propus de noi, cu rezultate notabile la nivel de țară.

De la începutul colaborării noastre, din anul 2014, website-ul a trecut printr-un proces de restructurare a conținutului la care am avut o contribuție strategică și activă. Au urmat prioritizarea unor secțiuni și pagini în site-map și optimizarea SEO-on-page care s-a făcut constant, printr-un proces continuu.

Măsurarea rezultatelor confirmă implicarea în acest proces a ambelor echipe de marketing – internă și agenție.

Knauf Insulation este un brand activ atât pe mediile sociale cât și în paid media, prin campanii de awareness, de engagement cu brand-ul, prin concursuri de fidelizare și coagulare a comunității de specialiști.

Promoţiile şi concursurile sunt o modalitate frecvent întâlnită prin care fidelizăm comunitatea de fani ai mărcii şi produselor

Echipa Online Hub creează platforma de înregistrare online a participanţilor la promoţiile şi concursurile cu premii acordate de companii, prin dezvoltarea de formulare şi baze de date complexe, respectând cerinţele şi regulamentul concursului.

brief

Client

Knauf Insulation Romania

Industrie

Construcții

Servicii

Administrare pagini Facebook
Administrare website-uri
Campanii online
Consultanță și strategie
Optimizare pentru motoarele de căutare
Pagini de destinație