proiect mts by online hub

Project Description

MTS Consulting Partner este o companie germană cu sediul la Munchen, furnizor de servicii de training tip SIX SIGMA, certificare Black Belt şi Master Black Belt, adresându-se unei varietăţi de domenii şi ramuri industriale: automotive, alimentară, transporturi, banking, telecomunicaţii.

MTS Consulting Partner este o echipă de profesionişti cu o experienţă bogată în livrarea de training pentru companii, iar domeniul de activitate este unul de foarte mare interes în ţările cu industrie şi capacităţi de producţie dezvoltate. Având clienţi în întreaga lume (Russia, UK, Australia şi bineînţeles Germania), MTS Consulting Partner trebuie să păstreze o comunicare constantă cu clienţii săi actuali sau potenţiali.

DESPRE PROIECT

Nevoia de un refresh al website-ului a fost firească în contextul creşterii accelerate a interacţiunilor pe mobil la nivel global. Compania deţinea un website care nu putea fi optimizat pentru dispozitive mobile datorită utilizării unui CMS învechit, neactualizat.

Soluţia a fost dezvoltarea unui nou website cu redesign complet, alegând WordPress ca CMS şi o temă foarte versatilă.

site vechi mtsproiect mts consulting partner by online hub

Am restructurat întreg conţinutul, am prelucrat toate imaginile puse la dispoziţie de client, am inclus un plug-în multilingual şi unul pentru evenimente, alături de Yoast pentru SEO-on-page.

Website-ul rezultat răspunde cerinţelor companiei de a-şi prezenţa serviciile, curricula de cursuri, tarifele şi evenimentele viitoare.

Un website nou ajută la percepţia brand-ului în mediul de afaceri

Aveţi un feedback negativ despre modul în care website-ul dumneavoastră expune oferta de servicii şi produse?
Schimbarea design-ului de la unul încărcat spre varianta minimalistă va atrage atenţia vizitatorilor şi va creşte gradul de implicare pe pagină.

Toţi utilizatorii tăi sunt conectaţi pe mobil şi experienţa lor de navigare începe acolo. Începe şi tu cu design-ul pentru mobil şi creşte apoi!

brief

Client

MTS Consulting Partner

Industrie

Consultanță, Training

Servicii

Administrare website-uri
Consultanță și strategie
Creare de conținut
Optimizare pentru motoarele de căutare
Website-uri noi