client scoala de canto artmusic online hub

Project Description

Mansarda-Mea este un proiect dezvoltat din inițiativa clientului nostru Knauf Insulation România și reunește 4 brand-uri renumite: VELUX, Bramac, Knauf Insulation România și Knauf Gips România într-o platformă dedicată transformării mansardei într-un spațiu de locuit. Demersul și-a propus să vină în întâmpinarea persoanelor doritoare să-și amenajeze mansarda cu idei practice, inspirație, recomandări ale specialiștilor și sfaturi utile despre tot ce înseamnă și implică o mansardă modernă.

DESPRE PROIECT

Proiectul a fost o provocare pentru echipa Online Hub. Am fost implicați de la început și i-am coordonat cu atenție fiecare etapă, de la intermedierea celor 4 parteneri implicați, adunarea conținutului pentru platformă și prelucrarea fotografiilor, până la realizarea design-ului și dezvoltarea site-ului. Linia grafică și culorile alese pentru logo și elementele de design au fost gândite astfel încât să fie representative pentru toate cele 4 brand-uri. Am căutat puncte commune care să deservească fiecare partener.

Platforma Mansarda-Mea este un ghid practic ce cuprinde 4 capitole principale pentru transformarea unei mansarda într-un spațiu de locuit: izolarea mansardei, ferestre de mansardă, finisaje mansard și sisteme de acoperiș. Complementar celor 4 secțiuni sunt paginile în care sunt prezentate sfaturi practice și zona de inspirație. Specialiștii Online Hub în web development au gândit site map-ul website-ului astfel încât utilizatorii să identifice rapid zonele de interes și să ajungă intuitiv la informațiile dorite.

Munca echipei Online Hub nu s-a limitat doar la dezvoltarea site-ului. Am elaborat strategia de conținut, împreună cu strategia de creștere a notorietății proiectului și a traficului pe noul website. În acest sens, am alcătuit campanii de popularizare în social media, creînd și întreținând o pagina de Facebook dedicată proiectului Mansarda-Mea. În campania de inițiere și creștere a comunității, am montat un video de impact care a fost distribuit atât de partenerii proiectului cât și pe noua pagina Mansarda-Mea care a resușit să strângă peste 20.000 de fani în primele trei luni de la lansare. În plus, am populat contul de Facebook cu postari relevante pentru publicul țintă al proiectului.

În prezent, proiectul este în plină desfășurare și căutam oprtunități și idei noi pentru dezvoltarea lui.

Ai o afacere de proximitate care are nevoie de promovare în zonă?

Targetăm publicul tău țintă și îți aducem clienții mai aproape în cel mai scurt timp!

brief

Client

Mansarda mea

Servicii

Administrare website-uri
Consultanță și strategie
Website-uri noi