Project Description

ETSYS este o sistem dezvoltat de Eltrex, modular, scalabil, modern, în ton cu noile trenduri în materie de software industrial. Folosește ultimele tehnologii și platforme ceea ce înseamnă că aplicațiile dezvoltate de noi sunt mai flexibile, mai ușor de integrat în sisteme de management tip ERP (enterprise resource planning) și mai prietenoase din punct de vedere grafic.

DESPRE PROIECT

Eltrex este un client fidel al agenției Online Hub pentru care monitorizăm constant eficiența website-ului creat și a campaniilor pe care le are în derulare. Și pentru că cel mai bun feedback îl reprezintă solicitările de proiecte noi din partea clienților noștri, Eltrex a apelat la serviciile noastre pentru lansarea unui nou produs – ETSYS, care se adresează agenților economici ce urmăresc eficientizarea consumului energetic.

Planul de lucru pe care agenția noastră l-a propus a constat în crearea unui landing page responsive care informează utilizatorii cum funcționează produsul. Landing Page-ul realizat a mers pe ideea simplu, concis și de impact, respectând schema de culori a companiei. Pentru a oferi plus valoare celor interesați de ETSYS am pus accent în alcătuirea paginii de prezentare pe beneficiile și economiile pe termen lung ale produslui.

În prezent, urmărim constant atât performanța website-ului Elterx, cât și a landing page-ului realizat și propunem îmbunătățiri pentru a obține conversii relevante pentru companie.

Ai o afacere de proximitate care are nevoie de promovare în zonă?

Targetăm publicul tău țintă și îți aducem clienții mai aproape în cel mai scurt timp!

brief

Client

Landing Page - Modul Ecofriendly ETSYS Eltrex

Servicii

Consultanță și strategie
Creare de conținut
Pagini de destinație