landing page knuth by online hub

Promovarea produselor și ofertelor speciale KNUTH
prin campanii Pay-per-Click

Project Description

Knuth este o marcă ce se bucură de notorietate în țara sa de origine, Germania, fiind prezentă în Romania din anul 2006.
Domeniul principal de activitate este fabricarea și comercializarea mașinilor-unelte cu comandă numerică și convenționale destinate industriei prelucrării metalelor.

DESPRE PROIECT

Colaborarea cu Knuth a început la scurt timp după lansarea proiectului Allmetech și a venit pe fondul succesului înregistrat cu acest proiect.
Am venit în contact cu un brand puternic, de peste 50 de ani vechime, cu un model de business care și-a dovedit succesul prin antrenarea mijloacelor de promovare tradiționale. Forța de vânzări bine pregatită, cataloagele și broșurile produselor foarte documentate au asigurat foarte mulți ani un pipeline constant. Recent, s-a simțit și în acest domeniu migrarea interesului publicului spre mediul online iar nevoia de nou, proaspăt, responsive, optimizat pentru motorul de căutare a fost conștientizată din ce în ce mai puternic.

Am inceput colaborarea noastra prin evaluarea asseturilor online și poziționarea brandului într-o piață atât de competitivă. Au urmat dezvoltarea strategiei digitale și a unui action plan care este în curs de derulare.

Pe termen scurt, ofertele companiei pe piața locală sunt promovate active prin campanii de PPC și Landing pages dezvoltate la solicitarea clientului nostru.

landing page knuth by online hub
landing page knuth by online hub
landing page knuth by online hub

Performanța acestor campanii se traduce în crearea unei vizibilități constante în mediile digitale, pe canalele cele mai frecventate de audiența vizată, creșterea traficului pe domeniul www.knuth.com.ro, înregistrarea unor noi cereri de ofertă și detalii tehnice despre utilajele aflate pe stoc, ceea ce ne face să concluzionăm că eforturile de comunicare vor genera rezultate atâta timp cât sunt făcute strategic, cu o investiție pe măsura și cu așteptări realiste.

brief

Client

Knuth Romania

Industrie

Mașini unelte

Servicii

Administrare website-uri
Campanii online
Consultanță și strategie
Pagini de destinație