client scoala de canto artmusic online hub

Project Description

Family Clinic activează în domeniul medical și a apelat la serviciile Online Hub pentru promovarea serviciului medicină de familie.

DESPRE PROIECT

Pentru a răspunde solicitării, am propus și dezvoltat un landing page dedicat care să evidențieze punctele forte ale clinicii cu serviciile oferite, echipa medicală și specializările din cadrul Family Clinic.

Design-ul și content-ul pentru Landing Page a fost în întregime dezvoltate de echipele de development, creație și copywriting a Online Hub.

Am urmărit să exprimăm ideea de familie, grijă, atenție și sănătate. Schema de culori a fost aleasă în ton cu brand-ul Family Clinic, iar fotografiile au fost atent selectate pentru a complete și întări mesajele create.

După finalizarea etapei de implementare a landing page-ului a urmat propunerea strategiei de online marketing. Aici am avut în vedere promovarea prin intermediul Google Ads și Facebook Ads.

Ținând cont de amplasarea bună a clinicii, ne-am axat pe targetarea de proximitate și am vizat pubicul țintă din zona Family Clinic.

Pe parcursul campaniei specialiștii în promovare ai agenției au urmărit rezultatele în timp real pentru a adapta setările campaniei pentru maximizarea rezultatelor, atunci când a fost necesar. Succesul campaniei s-a masurat în numărul de înscrieri rezultate în urma promovării online atât pe pagina de Facebook a clinicii, cât și pe Google.

Ai o afacere de proximitate care are nevoie de promovare în zonă?

Targetăm publicul tău țintă și îți aducem clienții mai aproape în cel mai scurt timp!

brief

Client

Landing Page - Family Clinic

Servicii

Campanii online
Creare de conținut
Pagini de destinație