client scoala de canto artmusic online hub

Project Description

Școala de balet academic cu tradiție de peste 20 de ani a apelat la serviciile agenției Online Hub pentru campanii online menite să susțină promovarea cursurilor academice, concursurilor și burselor acordate de școală și de partenerii din străinătate.

DESPRE PROIECT

În acest sens, specialiștii de web development, copywriting și graphic designer au realizat Landing Page-uri dedicate fiecărui serviciu pe care La Sylphide l-a dorit promovat. Am avut în vedere o prezentare de impact care să ilustreze profesionalismul și rezultatele obținute de școala de balet academic. Reputația obținută în toți anii de activitate a reprezentat ideea care a stat la baza conceptelor grafice, a mesajelor și textelor alcătuite pentru Landing Page-uri.

Am urmărit maximizarea conversiilor setate ca număr de înscrieri la audițiile oragnizate de școală. Scopul a fost de a atrage pasionații de balet cu talent să susțină proba de admitere la școala de balet academic. Succesul nu a întârziat să apară: după o campanie derulată pe parcursul a două săptămani, la audiție s-au prezentat peste 25 de elevi balerini din care școala a selectat 15 tinere talente pentru noile grupe de balet academic.

Totodată, am realizat pentru La Sylphyde campanii de informare și awareness pe pagina de Facebook a școlii pentru a mări comunitatea strânsă în jurul academiei de balet.

Ai o afacere de proximitate care are nevoie de promovare în zonă?

Targetăm publicul tău țintă și îți aducem clienții mai aproape în cel mai scurt timp!

brief

Client

Landing Page - La Sylphide

Servicii

Administrare pagini Facebook
Administrare website-uri
Campanii online
Pagini de destinație
Website-uri noi