client scoala de canto artmusic online hub

Project Description

Knuth este unul dintre primii noștri clienți. Compania germană cu reprezentanță în România și-a propus promovarea online a mașinilor unelte pe care le are în portofoliu.

DESPRE PROIECT

Soluția aleasă a fost o platformă de e-commerce ce are integrat un flux de comandă menit să faciliteze vânzarea online a produselor cu valoare până în 10.000 de Euro.

Pentru a simplifica munca vânzătorilor de mașini-unelte ai Knuth, specialiștii Online Hub în web development au prevăzut în cadrul website-ul și probabilitatea vânzării unor produse cu valoare mai mare.

Astfel, pentru asemenea comenzi, platforma înregistrează și transmite doar cererile de ofertă, rămânând ca vânzarea să se încheie offline, cu consultanță de specialitate oferita de echipa de vanzări a companiei.

Am introdus în platforma e-commerce peste 250 de produse din portofoliul Knuth urmărind targetarea diferențiată a categoriilor de investitori în utilaje de producție.

Compania germană și-a dorit și o strategie de marketing digital de brand awareness. În acest sens, am promovat brand-ul prin intermediul Google Ads, elaborând mesaje de impact pentru un public țintă specializat. Perfomanța campaniilor este atent monitorizată și intervenim de fiecare data când este nevoie cu propuneri de îmbunătățire.

Ai o afacere de proximitate care are nevoie de promovare în zonă?

Targetăm publicul tău țintă și îți aducem clienții mai aproape în cel mai scurt timp!

brief

Client

KNUTH E-shop

Servicii

Administrare website-uri
Consultanță și strategie
Website-uri noi