client scoala de canto artmusic online hub

Project Description

Kadima Med este o companie care oferă produse farmaceutice originale precum capsule, tablete, unguente, vaccinuri și injecții de proveniență europeană. Echipa Kadima Med distribuie produse medicale la prețuri accesibile în sistemul medical german personalului autorizat: spitale, farmacii etc.

DESPRE PROIECT

Obiectivul proiectului a fost îndreptat în doua direcții și anume: realizarea unui nou concept vizual, a unei identități vizuale care să surprindă foarte bine obiectul de activitate al firmei și dezvoltarea unui website de prezentare a activității companiei.

Primul pas a fost să concepem logo-ul Kadima Med, alături de manualul de brand și slogan și să îl folosim în materiale de prezentare (cărți de vizită, foi cu antet, mape de prezentare etc). Conceptul vizual a fost realizat în totalitate de echipa Online Hub, alegerea culorilor și a simbolului grafic fiind făcute pe baza unui brief conceput de noi și completat de client. Conceptul a fost foarte bine primit, reușind să transmită mesajul și filozofia companiei.

Pornind de la conceptul vizual nou realizat, pasul următor a fost dezvoltarea unui website de prezentare care să transpună simplu și precis serviciile pe care compania le pune la dispoziție clienților, dar și să ofere informații valoroase cu privire la originea produselor comercializate și beneficiile clienților Kadima Med.

Pentru dezvoltarea website-ului, echipa Online Hub a realizat partea de web design, cea de copywriting, conceperea de mesaje și sloganuri, astfel încât indexarea să fie ușoară, iar prin componenta de SEO on page să asigure o poziție bună a website-ului Kadima Med în căutările Google.

Proiectul Kadima Med a fost realizat cu precizie germană. Ne-au fost puse la dispoziție toate informațiile de care aveam nevoie, astfel încât să putem înțelege cât mai bine industria în care activează compania și să putem transmite corect și eficient informațiile către publicul țintă.

Do you have a proximity business that needs promotion?

We target your audience and we bring customers near you in the shortest time!

brief

Client

Kadima Med

Industrie

Pharma

Servicii

Consultanță și strategie
Creare de conținut
Identitate vizuală, branding
Optimizare pentru motoarele de căutare
Pagini de destinație
Website-uri noi