Project Description

Jonny Fresh este o companie înființată la Berlin în 2013, care oferă servicii de curățare textilă mobilă cu servicii de ridicare și livrare către clienții din cele 13 orașe importante din Germania și Austria.

DESPRE PROIECT

Pentru Jonny Fresh, clientul nostru din Germania, am dezvoltat un website de prezentare, integrat cu o aplicație hibridă de pick-up & delivery, pentru o experiență completă a utilizatorilor. Design-ul pentru realizarea platformei a fost furnizat de client, specialistul nostru de Web Development implementând toate elementele solicitate astfel încât imaginea generală a site-ului Jonny Fresh să fie unitară.

Pentru a reflecta în platformă toate nevoile utilizatorului final, după un studiu amănunțit, am propus o soluție modulară, versatilă, adaptată cerințelor consumatorului. Brand-ul Jonny Fresh deține și o aplicație pentru telefoanele mobile, astfel că echipa noastră a asigurat integrarea aplicației cu platforma și cu bazele de date.

Jonny Fresh este un client activ pentru care lucrăm post implementare pe partea de mentenanță a website-ului, dezvoltând totodată landing page-uri pentru campaniile de marketing pe care le desfășoară în țara de origine.

Ai o afacere de proximitate care are nevoie de promovare în zonă?

Targetăm publicul tău țintă și îți aducem clienții mai aproape în cel mai scurt timp!

brief

Client

Jonny Fresh

Servicii

Administrare website-uri
Website-uri noi