Project Description

Platforma izolezi.ro a fost soluția propusă de agenția Online Hub pentru nevoia clientului nostru Knauf Insulation de a distribui conținut relevant și de calitate din domeniul izolării clădirilor.

DESPRE PROIECT

Website-ul a fost realizat pentru a informa și educa publicul privind produsele de izolare dezvoltate de Knauf Insulation și aplicabilitatea lor. În ceea ce privește conținutul platformei, am propus și implementat un stil interactiv, amuzant pentru a fi ușor de parcurs și înțeles de utilizatorii care vizitează website-ul. În acest sens, publicul interacționează cu un conținut video animat care expune mesajele într-un mod simplu, clar și concis. Script-ul video-ului principal și a filmulețelor secundare a fost dezvoltat de către echipa de specialiști Online Hub, iar filmările și implementarea au fost coordonate de către agenția noastră.

O componentă importantă a platformei este zona dedicată concursurilor pentru fidelizare. Aici, specialiștii de web development au dezvoltat o pagină dedicată competițiilor, în care participanții se pot înscrie ușor, intuitiv.

Platforma are atât rol de brand awareness pentru produsele oferite de Knauf Insulation cât și de premiere a clienților fideli.

Design-ul platformei urmează liniile clientului Knauf Insulation și a fost realizat integral de către agenția noastră.

Strategia de promovare a platformei este alcătuită de Online Hub, iar performanțele sunt permanent monitorizate, cu propuneri de îmbunătățire în funcție de solicitările primite de la client.

Ai o afacere de proximitate care are nevoie de promovare în zonă?

Targetăm publicul tău țintă și îți aducem clienții mai aproape în cel mai scurt timp!

brief

Client

Izolezi

Servicii

Administrare pagini Facebook
Website-uri noi

Website:

izolezi.ro