Website responsive și optimizat SEO încă de la început.

Project Description

client online hub

Integro Engineering este un startup inființat în 2019, specializat în furnizarea către clienți industriali și rezidențiali a serviciilor de inginerie din domeniul automotizărilor, al instalațiilor electrice și instalațiilor mecanice (HVAC).

Deservind cu prioritate zona centrală și de vest a țării, Integro Engineering oferă pachete de servicii complete, soluții inovative și proiecte la cheie printr-o abordare flexibilă și personalizată.

DESPRE PROIECT

Colaborarea a început cu găsirea unui nume sugestiv și a unui slogan care să concentreze esența noului business. Apoi am creat pentru Integro Engineering atât identitatea vizuală, cât și prezența online în concordanță cu cerințele clientului, punând accent pe poziționarea noului startup ca furnizor de soluții la cheie pentru companii mici și mijlocii, dar și pentru sectorul rezidențial.

Pentru pachetul de servicii pe care clientul a dorit să le promoveze în mod deosebit, echipa noastră a gândit un landing page ușor de accesat, în care Smart Home, soluția la cheie proiectată și executată în întregime de Integro Engineering, este detaliată și prezentată explicit/ vizual.

Identitatea vizuală a fost reiterată și în conceperea materialelor colaterale tipărite sau destinate mediului virtual. Mapa de prezentare, cărțile de vizită, foaia cu antet, bannerele pentru Facebook și LinkedIn, semnătura electronică păstrează unitatea vizuală și individualitatea mărcii nou create.

În acest sens, dezvoltăm Landing Pages care cresc potențialul de conversie prin conținut targetat – oferte promotionale cu informații relevante, imagini, prețuri, beneficii, conditii de livrare, servicii post-vanzare și diferențiatori.

Ai și tu un proiect similar?

brief

Client

Integro Engineering

Industrie

Instalatii mecanice si electrice, Automatizari industriale si rezidentiale

Servicii

Consultanță și strategie
Creare de conținut
Identitate vizuală, branding
Naming
Optimizare pentru motoarele de căutare
Pagini de destinație
Portofoliu
Website-uri noi