proiect gewiss by online hub

Creșterea vizibilității online
a unui brand premium mai puțin cunoscut în România prin campanii remunerate

Project Description

Gewiss este o companie italiană cu prezenţa locală pe piața din România de peste 10 ani. Activând în domeniul automatizărilor electrice, Gewiss oferă o gamă de produse high-end pentru consumatori casnici și companii.

Prezența online a acestei mărci este în atenția managementului care își propune creșterea vizibilității, notorietății și implicării pe mediile sociale pe termen mediu şi lung.

DESPRE PROIECT

Online Hub a auditat site-ul Gewiss, furnizând: analiza amanunțită a conținutului, inspecția tehnică, verificări de securitate și un set de recomandări privind zonele de îmbunătățire, soluții tehnice pentru creșterea scorului SEO on page și strategie de conținut.

Promovarea online prin campanii de Pay-per-Click s-a derulat pe o perioadă cu oferte și promoții, însă întotdeauna campaniile B2B sunt o provocare, când aducem în discuție obiectivele și definirea conversiilor. Componenta de brand protect a funcționat foarte bine, ajutând la creșterea notorietății mărcii.

Activitatea pe canalele de social media, antrenarea grupurilor profesionale în conversație și promovarea temelor de interes în zona de eficiență energetică au fost preocupări constante care au beneficiat de implicarea noastră la nivel de strategie.

Reprezinți un brand internațional mai puțin cunoscut pe plan local?

Sporește notorietatea prin campanii de brand awareness.

Online Hub te ajută să promovezi cele mai recente oferte ale companiei alături de povestea brandului pe care îl reprezinți!

Împărtăsește-ne povestea și noi ne ocupăm de restul!

brief

Client

Gewiss

Industrie

Energetică

Servicii

Campanii online
Consultanță și strategie

Website:

gewiss.com