proiect baby boom show by online hub

Ce oportunități de promovare online
a evenimentelor am testat
și care sunt performanțele
obținute de echipa Online Hub

Project Description

Cu o experientă de peste 13 ani în organizarea de târguri şi expoziţii nou lansate în ultimii ani, compania a înregistrat un trend ascendent şi a reuşit să crească anual atât numărul expozanţilor, cât şi pe cel al vizitatorilor.

Prin intermediul celor 10 târguri organizate, a realizat o platformă profesională de comunicare între reprezentanţi ai mii de companii din România şi din străinătate.

DESPRE PROIECT

Colaborarea cu Euroexpo ne onorează de peste 3 ani în zona promovării prin campanii PPC pe Google AdWords şi Facebook Ads.

Înregistrând rate de conversie din ce în ce mai bune de la o ediţie la altă (de până la 23% anul acesta), evenimentele organizate de EuroExpo se bucură deja de notorietate în mediul online.

conversii banner by online hub

Crearea vizibilităţii a fost un efort susţinut printr-o investiţie în creştere de la un an la altul şi prin tactici de marketing digital aplicate personalizat şi cu rezultate măsurabile.

Campaniile de search, poziţionarea în raport cu competiţia şi campaniile de remarketing ne-au ajutat şi pe noi în creşterea notorietăţii şi percepţiei în piaţă. Nu de puţine ori am fost contactaţi în urma impactului pozitiv generat de campaniile derulate de echipa de specialişti certificaţi AdWords.

Cunoaştem publicul interesat de participarea la evenimente expoziţionale, anticipăm comportamentul de căutare şi venim cu propuneri de oferte care diferenţiază clientul nostru, promovând ideaa de exclusivitate şi încredere în brandul EuroExpo.

brief

Client

Euro expo

Industrie

Organizare târguri și expoziții

Servicii

Campanii online
Consultanță și strategie
Creare de conținut