proiect eucom by online hub

Un website-ul responsive se adapteaza oricarui dispozitiv.

Cum se comportă website-ul tau pe mobil?

Project Description

Client Online Hub, Eucom este un brand binecunoscut pe piața cursurilor de limbi străine, audit lingvistic, traduceri și interpretariat, cu o istorie de peste 14 ani și o echipă de peste 200 de traineri și lingviști.

Testarea online a abilităților de limbi străine pe care o pune la dispoziția clienților este o soluție modernă și eficientă. Suportul electronic permite companiilor să simplifice procesul de testare lingvistică a candidaților, nemaifiind nevoiți să vina de mai multe ori la sediul organizației pentru fiecare etapă a procesului de recrutare. Rezultatele sunt primite în timp real, lucru care ajuta foarte mult în luarea deciziei în mod eficient.

DESPRE PROIECT

Acest proiect a fost o provocare încă de la început. Prezența online era succintă, percepută ca o carte de vizită care în doar câteva cuvinte sumariza povestea centrului Eucom.

Am început prin a propune antreprenorilor o nouă strategie de conținut adecvată mediului digital. Am reușit să transformăm zeci de prezentări, broșuri și articole în zeci de pagini de conținut care răspund nevoilor specifice în domeniul lingvistic, exprimate în căutările frecvente pe care diversi utilizatori le introduc în câmpul de căutare.

  • Am conceput teste online la limbi străine cu titlul de sample quiz, format din 10-12 întrebări extrase din testele de evaluare a abilităților la limbi străine folosite de marile companii atât pentru candidați cât și pentru propriii angajați
  • Am descris metodologia folosită în training lingvistic și am detaliat curricula de cursuri în limbile de circulație extinsă și restransă pentru care centrul oferă traineri în toată țara
  • Am descris atent serviciile companiei cu accent pe zona corporate, urmărind interacțiunile la nivel de top-management
  • Am adăugat secțiunea Cariere care ajută mult organizația să crească. Noi profesori își depun candidaturile pentru a face parte din echipa Eucom
  • Site-ul este bilingv (RO/EN) și a fost optimizat SEO ajungând la un scor de performanță de 76% la trei luni de la lansare

Website-ul care a fost lansat în 2016 a fost foarte bine primit în comunitatea de traineri, clienți și parteneri ai companiei, feedback-ul fiind unul pozitiv.

Efectul vizibil al publicării conținutului targetat a fost creșterea page rank-ului pentru termenii de căutare vizați.

Promovarea serviciilor Eucom continuă cu echipa Online Hub prin tacticile adaptate la nevoile și audiența companiei: calendarul editorial pe social media, promovarea imaginii prin campanii de brand awareness și a cursurilor de limbi străine pentru companii prin campanii de PPC – Google AdWords și Facebook Ads.

Dezvoltăm Landing Pages care cresc potențialul de conversie prin continut targetat – oferta de cursuri de limbă engleză, franceză și germană, cele mai cautate și solicitate. Paginile furnizează informații relevante, imagini, tarife, beneficii și un modul de contact cu experții Eucom.

Îți propui să lansezi o nouă campanie și ai nevoie de un Landing Page optimizat pentru conversii?

brief

Client

Eucom

Industrie

Educație, Training

Servicii

Administrare website-uri
Campanii online
Consultanță și strategie
Creare de conținut
Optimizare pentru motoarele de căutare
Pagini de destinație
Website-uri noi

Website:

www.eucom.ro