client scoala de canto artmusic online hub

Website optimizat și
adaptat tuturor dispozitivelor

client scoala de canto artmusic online hub Colaterale de marketing pentru print client scoala de canto artmusic online hub client scoala de canto artmusic online hub

Project Description

Putem spune ca aceasta și-a deschis porțile odată cu website-ul, în 2013. Școala avea un mic spațiu în incinta studioului de înregistrări al compozitorului Eduard Cârcotă și își prezenta cursurile de canto pe o pagină a site-ului Art Music.

Pentru a o face cunoscută, strategia propusă a fost găzduirea conținutului pe un domeniu web dedicat, iar numele acestuia a fost ales în urma unei cercetari atente a cuvintelor cheie.

Astfel, noul website s-a numit cursuri-canto.ro, iar prezentarea lecțiilor de canto conținea o singură pagină cu efect parallax, cu câteva secțiuni: descrierea cursurilor, tarife, contact.

Sigla Școlii de Canto a fost personalizată, prin alegerea unei scheme de culoare diferite de a logo-ului studioului de înregistrări.

Din momentul lansării noului website publicul interesat de studiul vocii a început să contacteze școala și să se intereseze de lucrurile la care nu gaseau raspuns în Google.

DESPRE PROIECT

Școala de Canto Art Music este este locul unde cei pasionați de muzică pot studia tehnica vocală în canto pop, interpretare și mișcare scenică.

Targetul este publicul tânăr, adolescenți care își construiesc o carieră artistică, parinții copiilor de până la 18 ani, adulții al căror hobby este interpretarea muzicală.

Școala fondată de Mădălina Cârcotă are la bază o metodă proprie a predării tehnicii vocale cu rezultate care confirmă competențele profesorilor care predau lecții de canto aici.

Stilul profesional, elegant, atmosfera caldă, de familie a acestui loc situat în centrul Bucureștiului ne-au îndemnat să concepem pentru Școala de Canto Art Music o strategie completă care sa evidențieze aceste valori, o identitate care să rezoneze cu ideea unui business proaspăt și îndrăzneț.

În 2016 am făcut un redesign al website-ului, punând accentul pe rezultatele școlii, pe prezentări video, audio și pe imagini surprinse în zile obișnuite de studiu. Blog-ul atasat site-ului a fost populat cu articolele Mădălinei Cârcotă, articole prin care și-a promovat metoda de predare și a câștigat notorietatea comunității de fani care creste organic cu fiecare nou blogpost.

Scoala se promovează prin website, pagină de Facebook și canalul de YouTube. Acesta este online hub-ul care este întreținut constant și optimizat printr-un proces SEO continuu.

Este pe primul loc pe prima pagină de rezultate organice Google pentru căutari precum: profesor de canto, școală de canto, tehnică vocală, bursa canto, lecții de canto, cursuri canto și lista poate continua.

  • Creșterea notorietății brandului
  • O afacere care aduce valoare, calitate, credibilitate, rezultate dovedite
  • Eficiență maximă pe motoarele de cautare și pe rețelele de socializare
  • Creșterea semnificativă a ratei de conversie
  • Creșterea constantă a afacerii cu investiții minime

Astăzi, școala de canto numără 103 elevi, iar în anul 2013 când nu avea încă un website, școala era frecventată de numai 3 elevi.

Ea a crescut și fizic, de la o singură sala de studiu la șase săli și un colectiv de 8 profesori de canto.

Cea mai importantă componentă a strategiei de comunicare online a fost generarea de conținut orginal: articole care tratează metodologia din perspectiva pedagogică, interacțiunea profesorilor cu elevii și părinții acestora, prezentări video ale școlii și tutoriale care exemplifică modalitățile de studiu, precum și rezultatele elevilor dupa primii ani de studiu – înregistrări profesionale în studio, videoclipuri și interviuri.

Școala de canto Art Music a ajuns la performanțele actuale aplicând strategia de marketing digital de creștere organică, fără nicio investiție în reclamă platită, în mediul online sau offline.

Rata de conversie a site-ului este peste așteptările noastre și ale clientului nostru.

O campanie de succes a fost selecția pentru acordarea Bursei Anuale Art Music prin care am atras înscrierea a 48 de interpreți vocali în mai puțin de o lună. Preselecția finală a adus pe scena 22 de elevi, proiectul bucurandu-se de o notorietate confirmată de reacțiile și numărul mare de like-uri obținute pe Facebook.

Esti interesat să promovezi și tu un eveniment?

brief

Client

Școala de canto Art Music

Industrie

Educație, Muzică, Entertainement

Servicii

Administrare pagini Facebook
Administrare website-uri
Consultanță și strategie
Creare de conținut
Identitate vizuală, branding
Optimizare pentru motoarele de căutare
Website-uri noi