client scoala de canto artmusic online hub

Project Description

Dana Haapaniemi, Your Career Partner a fost un proiect de referință pentru Online Hub din punct de vedere al creației.

DESPRE PROIECT

Am pornit de la zero, de aceea proiectul a reprezentat o provocare pe care ne-am asumat-o cu responsabilitate și entuziasm.

Brief-ul clientei a fost clar: dezvoltarea unei identități vizuale în jurul numelui său cu scopul de a-și promova serviciile pe care le oferă ca formator și consilier în carieră. De asemenea, clienta și-a dorit realizarea unui website de prezentare care să se ridice la standardele platformelor moderne de pe piața serviciilor de resurse umane. Am pornit de la conceptul de creșetere și dezvoltare într-un mediu sigur si sănătos. Astfel, am conceput logo-ul și identitatea vizuală ale noului brand.

Apoi, specialistul nostru de web development a pornit dezvoltarea website-ului bilingv, română și engleză, urmând conceptul grafic agreat. Au fost create 3 categorii principale: prezentarea specialistului în carieră, a serviciilor pentru persoane fizice și pentru companii.

Content-ul pentru website a fost furnizat de client, iar specialiștii agenției Online Hub l-au încadrat într-un site-map intuitiv și ușor de parcurs. Am avut în vedere și interacțiunea useri-lor cu platforma. Utilizatorii pot afla informații utile, ușor de citit, structurate pe zone de interes despre toate ariile de interes, fie că sunt seniori sau la început de drum în carieră.

În prezent, păstrăm legătura cu clienta noastră și îi oferim consultanță pentru campaniile de marketing online și îmbunătățirea traficului pe website.

Ai o afacere de proximitate care are nevoie de promovare în zonă?

Targetăm publicul tău țintă și îți aducem clienții mai aproape în cel mai scurt timp!

brief

Client

Career Partner

Servicii

Consultanță și strategie
Identitate vizuală, branding
Website-uri noi