Project Description

Despre Bright Finance

Bright Finance este o companie ce oferă consultanță pentru credite, formată din specialiști în domeniul bancar și financiar. Echipa Bright Finance intermediază între clienți și instituțiile bancare, oferind suport pentru toate tipurile de credite, de la credite garantate, credite negarantate, refinanțări, Prima Casă, Card Credit, Credit IMM, cu scopul de a răspunde nevoilor de finanţare ale clienţilor, persoane fizice şi persoane juridice.

DESPRE PROIECT

Brief-ul primit din partea reprezentanților Bright Finance a fost dezvoltarea unui website de prezentare a serviciilor companiei, care să integreze un design declinat din logo-ul deja existent, păstrând aceeași schemă de culoare pentru o imagine unitară.

Având în vederea domeniul de activitate al companiei și nevoia celor care apelează la serviciile firmei pentru a obține informații corecte, ne-am dorit ca platforma să vină în întâmpinarea clienților actuali și potențiali cu date complete care să-i ajute în demersul pentru care optează. Content-ul dezvoltat de echipa Online Hub pe baza datelor primite de la companie, dar și în urma unei analize a pieței, s-a axat pe calitatea informației, oferind explicații și îndrumări pentru utilizatori pentru tipurile de credite existente. Serviciile companiei au fost descrise în contextul nevoii clienților pentru intermedierea relației cu instituțiile bancare.

Echipa de web development Online Hub a pus la punct un website intuitiv, atractiv, ușor de parcurs, complet, cu formular de contact integrat pe pagini pentru ca utilizatorul să poată lua legătura rapid cu reprezentații companiei sau să trimită o solicitare pe subiectul de interes.

Referitor la componenta grafică a website-ului, specialistul Online Hub în design grafic a propus selecția și integrarea în design a unor imagini și pictograme care să reflecte aria serviciilor descrise pe noua platformă.

Ai o afacere de proximitate care are nevoie de promovare în zonă?

Targetăm publicul tău țintă și îți aducem clienții mai aproape în cel mai scurt timp!

brief

Client

Bright Finance

Servicii

Administrare website-uri
Website-uri noi