client scoala de canto artmusic online hub

Project Description

AUDACE este o companie de consultanța financiară, care te poate ajuta să creezi și să pui în aplicare structuri financiare complexe. Echipa AUDACE este formată din specialiști din domeniul financiar, cu peste 10 ani de experiență.

DESPRE PROIECT

Domeniul financiar este unul în care creativitatea își găsește cu greu un loc. A fost o provocare să conturăm o identitate vizuală pentru o companie al cărui accent cade pe rezultate, grafice complexe și cifre precise, însă am găsit în echipa AUDACE un partener cald, care transformă lumea logică a finanțelor în oportunități de business luminoase.

Primul pas a fost să concepem logo-ul AUDACE, alături de manualul de brand și slogan, și să îl folosim în materiale de prezentare (cărți de vizită, foi cu antet etc).

Pasul următor a fost dezvoltarea unui website care să transpună simplu și precis care sunt serviciile pe care compania le pune la dispoziția clienților, dar și să prezinte membrii echipei AUDACE și valoarea pe care aceștia o vor aduce fiecărui client.

În realizarea site-ului, ne-am ocupat atât de partea de web design, cât și de prelucrarea conținutului pus la dispoziție de AUDACE, repartizându-l pe pagini astfel încât să fie SEO friendly.

În plus, selecția imaginilor, alături de content management, ne-a ajutat să optimizăm site-ul astfel încât acesta să aibă o bună indexare și să aducă rezultate organice favorabile.

Ai o afacere de proximitate care are nevoie de promovare în zonă?

Targetăm publicul tău țintă și îți aducem clienții mai aproape în cel mai scurt timp!

brief

Client

Audace

Servicii

Consultanță și strategie
Identitate vizuală, branding
Optimizare pentru motoarele de căutare
Website-uri noi