client scoala de canto artmusic online hub

Project Description

Asociația Milioane de prieteni a fost înființată în anul 1997. Activitățile, programele desfășurate și conștientizarea publicului despre nevoile animalelor defavorizate au construit o reputație puternică pentru asociație. Până să ne contacteze, construirea unei identități vizuale unitare a brand-ului nu a reprezentat o prioritate pentru Asociația Milioane de Prieteni. Însă, în contextul dezvoltării și extinderii renumelui și din dorința de a ajunge la cât mai mulți iubitori de animale, asociația a decis dezvoltarea activităților menite să le consolideze imaginea de brand.

DESPRE PROIECT

Provocarea agenției noastre a fost în primul rând obținerea unei identități vizuale de impact, care să exprime clar direcțiile de acțiune ale asociației. Astfel, când am pornit proiectul existau 3 logo-uri pentru: asociație, sanctuarul de urși și adăpostul de câini.

Prezența online avea la bază un website de prezentare, informații, blog și știri, un e-shop, 3 pagini de Facebook, fiecare canal avand un alt logo, cu design diferit.

Solutia oferita de Online Hub a fost unificarea logo-urilor, astfel încât cele două sigle ale sanctuarului și adăpostului canin să fie derivate din cel al asociației. Într-o etapă ulterioară, am realizat declinarea elementelor de identitate vizuală pe site, Facebook, certificate de adopție și toate materialele necesare pentru print sau alte prezentări. Pentru utilizarea corectă a schemelor de culoare și a logo-urilor, am realizat pentru asociație un brandbook care inglobează toate elementele dezvoltate.

În ceea ce privește proiectarea noului website, am abordat o strategie de continut nouă: unificarea sub umbrela asociației a tuturor activităților, atât cele dedicate urșilor, câinilor cât și componenta de educație în școli. Prin acest demers am urmărit ca publicul să identifice toate proiectele și actiunile asociației ca făcând parte din aceeași sursă. Astfel, secțiunile noi de ”Campanii” și ”Donații” au fost mai bine scoase în evidență, pentru a îndeplini obiectivul asociației de a mobiliza voluntarii și donatorii să se implice. Am prevăzut platforma și cu funcționalități noi: integrare cu plata online a biletelor. Soluția aleasă a fost una versatilă, cu navigare ușoară și intuitivă cu un design original.

Ai o afacere de proximitate care are nevoie de promovare în zonă?

Targetăm publicul tău țintă și îți aducem clienții mai aproape în cel mai scurt timp!

brief

Client

Asociația Milioane de Prieteni

Servicii

Consultanță și strategie
Creare de conținut
Identitate vizuală, branding
Optimizare pentru motoarele de căutare
Pagini de destinație
Website-uri noi