client scoala de canto artmusic online hub

Project Description

AEF Automobile este un service ce oferă soluții complete pentru reparația mașinii. Prezent din anul 2001 în orașele București și Brașov, AEF Automobile dispune de costuri rezonabile și timp redus de soluționare pentru orice problemă a autovehicolului, indiferent dacă aceasta este mecanică sau una legată de tinichigerie și vopsitorie.

DESPRE PROIECT

În momentul demarării proiectului, site-ul AEF Automobile nu se ridica la nivelul actual al cerințelor din punct de vedere al versatilității și experienței de utilizare. Astfel, proiectul AEF Automobile a apărut ca urmare a cerinței companiei de a avea un site modern, aliniat cu cele mai noi tendințe referitoare la design, user experience și content. Pentru realizarea proiectului, am avut în vedere valorificarea punctelor forte ale business-ului prin transpunerea lor pe website într-o formă atractivă și relevantă pentru clienții service-ului. Ne-am axat pe necesitatea clientului final de a identifica rapid informația pe care o caută, astfel am construit paginile website-ului astfel încât navigarea să fie intuitivă.

CREAREA CONTINUTULUI – COPYWRITING

Strategia de conținut și textele pentru paginile website-ului au fost prelucrate integral de echipa Online Hub. Modulele de interacțiune cu utilizatorii au fost dezvoltate în așa fel încât să inițieze o acțiune în urma parcurgerii lor. Așadar, au fost realizate formulare de contact care promovează un ”call to action” în timp ce butoanele din interiorul paginilor invită utlizatorii să descopere serviciile AEF Automobile. Scopul service-ului auto a fost de a-și promova serviciile, de aceea am urmărit permanent să oferim o dinamică site-ului atât din punct de vedere vizual cât și a informațiilor.

CAMPANII GOOGLE ADS

După lansarea website-ului, am dezvoltat și o strategie de promovare online a service-ului prin campanii Google Adwords și SEO ”on page”. AEF Automobile și-a dorit să ajungă mai ușor la publicul țintă și să vină în întâmpinarea clienților cu soluții concrete. În această direcție, am dezvoltat o serie de landing page-uri ale căror conținut a fost realizat după cuvinte cheie relevante din industrie. Promovarea prin Google Adwords a avut ca scop convertirea și atragerea de noi clienți în service.

Rezultatele au apărut la scurt timp după implementare și s-au măsurat în numărul de lead-uri generate. În prezent, majoritatea clienților AEF Automobile ajung în service prin intermediul promovării Google Ads și a textelor scrise după regulile de SEO.

Ai o afacere de proximitate care are nevoie de promovare în zonă?

Targetăm publicul tău țintă și îți aducem clienții mai aproape în cel mai scurt timp!

brief

Client

AEF Automobile

Industrie

Service Auto

Servicii

Campanii online
Creare de conținut
Optimizare pentru motoarele de căutare
Pagini de destinație
Website-uri noi