client scoala de canto artmusic online hub

Project Description

De peste 10 ani, Best Smart Consulting ajută business-uri din diferite domenii de activitate să eficientizeze modul de lucru al întregii echipei, astfel încât compania să nu înregistreze pierderi și să funcționeze ca un întreg.

Academia Industrială este un concept care a devenit realitate în urma nevoii pe care sfera industrială o avea în a simplifica procesul de lucru și de a-l transforma într-unul eficace.

DESPRE PROIECT

Best Smart Consulting este o companie cu viziune, astfel că a fost ușor să lucrăm împreună pentru a dezvolta identitatea vizuală pentru Academia Industrială, care să reflecte valorile și să le transmită în același timp într-o manieră consistentă și armonioasă.

Odată cu identitatea vizuală, strategia de marketing pe care am dezvoltat-o ne-a permis să valorificăm toate punctele forte ale echipei și să le transformăm în oportunități și obiective realiste. Ne-am focusat să punctăm tacticile de marketing și comunicare pe care compania să le urmeze în perioada următoare astfel încât să mențină o strânsă legătură cu audiența brandului atât în pnline, cât și în offline.

În strategia de marketing am inclus și un video de prezentare, care a fost o provocare pentru noi în încercarea de a capta energia din spatele cursurilor Academia Industrială și de a transmite corect beneficiile și modul de aplicare al acestora.

Pentru dezvoltarea website-ului academiaindustriala.ro, echipa Best Smart Consulting a beneficiat constant de consultanța noastră și împreună am reușit să conturăm o identitate online pentru brandul Academia Industrială, să restructurăm întregul conținut într-o manieră eficientă și să punem la dispoziție în mediul online cât mai simplu și rapid informații despre cursurile Academia Industrială.

Website-ul are un potențial mare de creștere organică prin SEO, Social Media, articole de blog și campanii de e-mail marketing, însă recomandare noastră strategică este ca această creștere să fie susținută și prin campanii de Google AdWords pentru a putea acoperi toate segmentele pieței și pentru a ajunge la cât mai mulți utilizatori din targetul Academia Industrială.

Proiectul Academia Industrială este unul dintre cele mai apreciate proiecte la care am lucrat, datorită deschiderii și inițiativei de care ambele echipe au dat dovadă!

Ai o afacere de proximitate care are nevoie de promovare in zonă?

Targetăm publicul tău țintă și iți aducem clienții mai aproape in cel mai scurt timp!

brief

Client

Academia industriala

Servicii

Administrare website-uri
Consultanță și strategie
Creare de conținut
Optimizare pentru motoarele de căutare
Website-uri noi